Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van aki lebukott mert 100-as...

Van aki lebukott mert 100-as vagy 125-ös robogóval ment rendszám nélkül?

Figyelt kérdés
Ismersz ilyet?
2011. jún. 21. 18:30
 1/7 anonim ***** válasza:
60eft-ra büntettek,mert nemvolt nagymotor jogsim hozzá.
2011. jún. 21. 18:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Milyen motor volt? Hogy bizonyították hogy nem 50-es?
2011. jún. 21. 19:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Yamaha tzr 125, Elismertem,hogy 125ös,egyből vágták a rendőrök.(aki alapszinten is ért a motorokhoz,az egyből megtud külömböztetni egy 125öst egy 50es-től.
2011. jún. 21. 20:10
 4/7 anonim ***** válasza:

200as runnerem volt. elkaptak és feljelentettek.

amikor küldték a papírt én fellebbeztem hogy fogalmam sincs milyen nagymotorrol beszélnek.. ekkor mondták hogy akkor vigyem be a motort és a szakértőjük megvizsgálja. erre mondtam hogy sajnos eladtam már.

elmosolyodott a rendőr hogy nembaj.. akkor vigyem az adásvételit és majd a mostani gazdájától bekérik a vizsgálatra.

na én adtam egy olyan adásvételit amin egy külföldi szémélynek adtam el...

és így bekap hatták a rendőrök.a motort meg később elpasszoltam amikor végelett az ügynek.

2011. jún. 21. 20:45
 5/7 A kérdező kommentje:

A tzr nem robogó, a 200-as runner meg elég erős "50-es".

A 2. jól csinálta:D

Honnan vettél adatokat külföldi személyhez? egyáltalán honnan tudtad hogy a személyi ig.számuk hány számból áll?

2011. jún. 21. 22:11
 6/7 anonim ***** válasza:

Ismerősömet honda spacy 125ös robogóval fogták meg.Meg is hurcolták rendesen.(részleteket nemtudok)

Valami kis szonda féleségel betudják mérni a kipufogón keresztűl.

2011. jún. 21. 23:03
 7/7 anonim ***** válasza:
65%
De jó mostmár nem csak az a menő, hogy jogsi nélkül mászkálunk, hanem okiratot is hamisítunk? Tök jó még 4 év és azt fogom hallani "Tegnap elgázoltam egy balféket a hülye át akart menni a zebrán mikor arra voltam. Szerecsére a motoromnak semmi baja szóval otthagytam törött lábbal a zebrán."
2011. jún. 22. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!