Mennyi idő alatt ér oda egy Renault Komáromból Nyíregyházára ha átlag 100km/h-val megy?
ja tényleg :)
jó oké mondom tényleg semmi közöm a kocsikhoz, lány vagyok, csak mennénk Nyíregyházára és kíváncsi voltam. azért nem kell lenézni
nem az az oldal szlogenje hogy "Amit máshol nem mertél itt megkérdezheted" ??? :)
De, ez a szlogen. Kérdezd meg nyugodtan, ha valami nem világos.
Ne haragudj, de a válaszolók közül nem mindenki volt tisztában azzal, hogy ma Magyarországon nincs minden iskolában fizika oktatás.
Kösz, még nincs is a suliban fizika. Neked meg lételemed a kötözködés?
Egyébként meg ebből az egy kérdésből hogyan tudod leszűrni mennyi az IQ szintem? hülye -.-
És akkor te, mint a téma szakértője, válaszold meg a kérdésem! Hajrá, mire vársz!
Egyébként meg leszűrhető az IQ szinted, az én 83%os értékelésem mellett elveszik a szánalmas kis 45%od :/
ja, tényleg... a bunkózásod vagy az értelmi fogyatékosságod miatt van ennyi százalékod??
"Egyébként meg ebből az egy kérdésből hogyan tudod leszűrni mennyi az IQ szintem?"
Hát aki szerint azon múlik az utazási idő, hogy Renault-val megy-e annak, hát finoman fogalmazva sem lehet túl magas...
"Egyébként meg leszűrhető az IQ szinted, az én 83%os értékelésem mellett elveszik a szánalmas kis 45%od :/"
A kettő között nincs kimutatható összefüggés, erről biztosíthatlak. Ebből is látszik, hogy a tied milyen alacsony ;)
"a bunkózásod vagy az értelmi fogyatékosságod miatt van ennyi százalékod??"
Az őszinteségem miatt.
Hát te tök hülye vagy...
Erre mást nem lehet mondani.
Vagyis lehet, de az nem publikus. Részemről ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!