Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi idő alatt ér oda egy...

Mennyi idő alatt ér oda egy Renault Komáromból Nyíregyházára ha átlag 100km/h-val megy?

Figyelt kérdés
Bocs teljesen laikus vagyok a kocsikhoz, ennyit tudok megállapítani.
2011. jún. 21. 15:51
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

ja tényleg :)

jó oké mondom tényleg semmi közöm a kocsikhoz, lány vagyok, csak mennénk Nyíregyházára és kíváncsi voltam. azért nem kell lenézni

nem az az oldal szlogenje hogy "Amit máshol nem mertél itt megkérdezheted" ??? :)

2011. jún. 21. 21:30
 12/15 anonim ***** válasza:

De, ez a szlogen. Kérdezd meg nyugodtan, ha valami nem világos.

Ne haragudj, de a válaszolók közül nem mindenki volt tisztában azzal, hogy ma Magyarországon nincs minden iskolában fizika oktatás.

2011. jún. 21. 21:34
 13/15 A kérdező kommentje:

Kösz, még nincs is a suliban fizika. Neked meg lételemed a kötözködés?

Egyébként meg ebből az egy kérdésből hogyan tudod leszűrni mennyi az IQ szintem? hülye -.-

És akkor te, mint a téma szakértője, válaszold meg a kérdésem! Hajrá, mire vársz!

Egyébként meg leszűrhető az IQ szinted, az én 83%os értékelésem mellett elveszik a szánalmas kis 45%od :/

ja, tényleg... a bunkózásod vagy az értelmi fogyatékosságod miatt van ennyi százalékod??

2011. jún. 21. 22:25
 14/15 anonim ***** válasza:

"Egyébként meg ebből az egy kérdésből hogyan tudod leszűrni mennyi az IQ szintem?"

Hát aki szerint azon múlik az utazási idő, hogy Renault-val megy-e annak, hát finoman fogalmazva sem lehet túl magas...

"Egyébként meg leszűrhető az IQ szinted, az én 83%os értékelésem mellett elveszik a szánalmas kis 45%od :/"

A kettő között nincs kimutatható összefüggés, erről biztosíthatlak. Ebből is látszik, hogy a tied milyen alacsony ;)

"a bunkózásod vagy az értelmi fogyatékosságod miatt van ennyi százalékod??"

Az őszinteségem miatt.

2011. jún. 21. 22:31
 15/15 A kérdező kommentje:

Hát te tök hülye vagy...

Erre mást nem lehet mondani.

Vagyis lehet, de az nem publikus. Részemről ennyi.

2011. jún. 21. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!