Ha Németországban vettem egy autót és ott kint át is irták a nevemre akkor még itthon is át kell iratnom? Mit kell mér rá kifizetni és ez mennyibe kerül körülbelül?
vettünk németországban egy autót. kint átirták a nevemre viszont ugy hallottam még itthon is át kell íratnom.
Regisztrációs adón kívül mit kell még kifizetni?
98-as kocsiért fizettél majdnem 1000 eurót?!???
az is kb annyi lesz.olyan félmilla
Hasonlo helyzetben vagyok, franciaknal vettem egy Peugeot 306-ot, benzines, 1587ccm, 1999es kocsi. 1200 euro volt.
Az atiratas kerult 108 euroba a prefekturan, ezenkivul a rendszam maga (maga a plakett es a felrakasa) szumma talan 40 euro volt elol-hatul.
Komolyan gondolja barki hogy 300ezer forintos autora majd itthon kifizetek felmilliot? Ennyire azert nem kene madarnak nezni az embert.
Milyen dolog mar az hogy az ado ketszerannyi majdnem mint az aru amire kivetik? Ki hallott mar 200%os adorol?
Majd ha ugy 200 euro koruli osszegbol forgalomba tudom helyezni itthon, akkor megteszem (megjegyzem orommel mert pl a kinti KGFB rohadt draga), de azert megkopasztani ne akarjanak mar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!