Külföldön vásárolt robogót hogyan kell idehaza honosítani? Mi szükséges hozzá?
Figyelt kérdés
2011. jún. 19. 21:49
1/3 anonim válasza:
50-es robogónál úgy kell hogy hazahozod, írsz egy adásvételit vkivel mintha tőle vetted volna (gondolom a külföldi más, főleg hogy nem is magyarul van), kötsz biztosítást és kész.
50-es robogóra nem kell reg.adót fizetni.
2/3 A kérdező kommentje:
Jó oké! Szerintem azért ez nem szabályos, mivel lophatnék egy mocit és átjövök vele a határon, megcsinálom amit ajánlasz és már van egy klassz kis robogom. Tudom h nem ezt írtad h lopjak egyet,csak azért ez is felmerülhet az emberben! A hivatalos oldalára gondoltam a kérdés fel tevésekor.
2011. jún. 19. 22:22
3/3 anonim válasza:
de szabályos szerinted mit lehtne még? nagyon elenőrizni se tudják hisz mint tudjuk 50esre nicns rendszám szóval enyi az egész amugy elmondom neke hogy ahogy gondolod igaz is a külföldről behozott robogók nagyrésze lopott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!