Mi lesz ha a benzintankba sok olaj kerül?
Figyelt kérdés
A robogómba kicsit sok olajat öntöttem de full tankba, és eléggé furcsán ment a motor, mért van ez és lesz-e valami gond belőle?2011. jún. 19. 21:31
1/3 anonim válasza:
Rettenetesen füstöl és hamarabb kormolódik. De ha utána alaposan meghajtod megfelelő keveréket használva, majd kiég. Illetve meg lehet próbálni tiszta benzint rátölteni, de csak akkor, ha ki tudod számolni, milyen lesz utána a keverési arány (mert ilyenekből lehet szép túlhígításokat elkövetni, ami után nem lesz hosszú életű a motor).
2/3 anonim válasza:
Miért a benzinhez öntöd az olajat,kivan kötve az olajszivattyú? Mennyi benzinhez mennyi olajat öntöttél?
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm az 1. válaszolóvak.
Nem rég lett fúratva meg dugattyú csere, és mondták hogy kell a benzintankba is olaj, csak én véletlen sokat öntöttem, de benzin az 4l az olajat nem tudom mennyi bent a tankba.
2011. jún. 19. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!