Szeretnék Rc autót valami jobbat ajánlanátok olcsón?
Figyelt kérdés
Robbanómotorosra gondoltam láttam is egyet 36 ezer FT nitrometánnal megy viszonylag kicsi2011. jún. 19. 13:29
1/6 anonim válasza:
jol gondold meg régebben én is akartam venni de piszokdrága a fenntartása....
ha jol emlékszem akkor 3000Ft körül volt 1liter nitrometán és azt elfüsöli egy ilyen kis gép 20 perc alatt kb..
az alkatrészek is drágák szerintem de ha van rá keret és fenn tudod tartani akkor hajrá :D
2/6 anonim válasza:
Azt azért remélem tudod, hogy egy robbanómotor egyszer használatos.
3/6 anonim válasza:
Savage XL nagyon jó. Sokat érdeklődtem ebben a témában régebben, ez a gép nagyon megfogott. Tényleg drága a fenntartásuk. Esetleg az aszfalltra való gépek is jók, és többet ki is bírnak. nincsenek annyira kínozva.
4/6 levilente válasza:
szerintem hagyd nekem a bartom adta de nem kevésért mert kellet jogsi szoval 54.000ft-t adtam érte
5/6 anonim válasza:
Én űzöm ezt a hobbit és CSAK akkor vágj bele, ha bírod a fenntartását! :) Jól gondold meg, amit írtam! :)
6/6 anonim válasza:
Az előző vagyok és az elsőhöz szólok: 20 perc elfüstölés, legjobb esetben is max 10 perc! :D Versenyeken, illetve a Magyar Bajnokságban, van úgy hogy 6-7 perc egy tank! ;) És egy liter üzemanyag hozzá durván 2500 forint! :)Na meg ha a motor tönkremegy már ott kezdődik, hogy 30-40 ezer...de tudnám itt az ilyen apróságokat sorolni napestig! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!