Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem raknak a robogókba...

Miért nem raknak a robogókba erősebb fényszórót?

Figyelt kérdés

sok gyengébb teljesítményű(rieju,kymco...) robogón erős fényszórók vannak, bezzeg az aprilia, derbi stb. motorokon olyan lámpák vannak, hogy beraknak egy gyertyát meg 2 tükröt aztán a motor előtt 1 méterrel már nem látok semmi.

szerintetek miért nem raknak a nagyobb teljesítményű robogókba erősebb lámpát?

2011. jún. 19. 11:03
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
A robogókat alapvetően nem éjszakai túrára tervezték.
2011. jún. 19. 11:16
 2/38 anonim ***** válasza:
nekem egy NRG-m volt és pont az volt vele a baj, hogy túl erős a fényszórója. mikor reflektoroztak a szembejövők, mert azt hitték és hogy reflektorral megyek. tényleg vakító volt volt alapból is.
2011. jún. 19. 11:47
 3/38 A kérdező kommentje:

az elsőnek:

egy járműnél nem azt nézik, hogy éjszakára tervezik vagy nem, nem is muszály túrázásnak lenni, pl ha a munkás éjjel robogóval megy haza a 10-20 kilométerre lévő otthonába?

de akkor is legalább egy olyan lámpát, mint amilyen a kocsikon a tompított, az már rég jó lenne.

2011. jún. 19. 11:52
 4/38 anonim ***** válasza:
75%
Lehet hogy a motor elektromos rendszere nem bírná a nagyobb teljesítményű égőket, vagy töltés nem lenne, vagy leszívná az akku-t pár km alatt.
2011. jún. 19. 11:57
 5/38 anonim ***** válasza:

Cseréld ki egy ledesre, az semmit sem fogyaszt, de világít egy km-re.

Annyi talán elég lesz. Nem?

2011. jún. 19. 12:14
 6/38 anonim ***** válasza:
30%
Hát akkor te hülye vagy... az én Kymco Grand Dink-em úgy lehagyja a sz@ros Apriliád hogy még a robogóm színét se látod öcsike...Amúgy meg nem éjszakára tervezték a robogókat...de nekem tökéletesen működnek....ennyit a foskalap kínai apriliádról.
2011. jún. 19. 13:12
 7/38 anonim ***** válasza:

A fényszóró által vetett kéve hosszát és erősségét eléggé meghatározza a sebesség is. A hivatalos smkp sebességhatárnál (45 km/h) azért nem kell túl messzire előrevilágítani a biztonságos közlekedéshez, szóval semmi értelme 2 km-re előrevilágítani.

Ja, hogy van aki gyorsabban akar menni.. ..az cseréljen lámpát. Vagy vegyen motort. :)

2011. jún. 19. 13:41
 8/38 anonim ***** válasza:

"Hát akkor te hülye vagy... az én Kymco Grand Dink-em úgy lehagyja a sz@ros Apriliád hogy még a robogóm színét se látod öcsike...Amúgy meg nem éjszakára tervezték a robogókat...de nekem tökéletesen működnek....ennyit a foskalap kínai apriliádról."

Nem apriliám van de megnézném ahogy a Phantomomat otthagyod a kínai motoroddal. Ha 50-es a Kymcod akkor simán otthagyom.

Aprilia nem kínai, pont hogy a kymco az.

2011. jún. 19. 14:56
 9/38 anonim ***** válasza:
0%

A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:56

Te is egy idióta 14 éves senki vagy...ha egy kicsit is értelnél a birka agyaddal a robogókhoz, a Kymco az Taiwan-i.

Az Apriliát olasz, DE kínai blokkos!

A Kymco HONDA blokkos...érzed a különbséget?

Amúgy meg...most veszek egy Malaguti Madison-t túrázásra. De a Kymco-t is megtartom hogy alázhassalak titeket:)

2011. jún. 19. 15:11
 10/38 A kérdező kommentje:

13:12-es hozzászóló, remélem összefutunk egyszer, megnézem hogy akkor is ilyen nagy lesz-e a szád ;)

amúgy meg mi ez hogy sz*ros apriliád... ? úgy beszélsz mintha azt mondtam volna hogy a kymco egy nagy rakás sz*r. én csak általánosságban beszéltem. az ilyen emberektől kíméljen engem a sors

2011. jún. 19. 17:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!