Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire jó és megbízható a...

Mennyire jó és megbízható a (125m3) Daelim sport robogó?

Figyelt kérdés
2009. márc. 23. 12:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is volt egy hasonló úgymond márkátlan robogóm. A tapasztalatok: teljesítménye jó,a fogyasztása alacsony, ha odafigyelsz rá akkor nem szervízigényes.Viszont a negatívumok: a futómű elég gyenge, nem szereti a kátyúkat, a fékek is gyengék, főleg ha a hátsó dobfék, szinte meg se lehet vele állni, az első fék viszont általában megfelelő. Ha gyári gumi van rajta akkor azt szerintem mindenképp cseréld le mert csúszik.Az alkatrészellátás gyenge, szinte semmit nem kapsz hozzá ha elromlik. Összességében nem rossz motorok ezek, de én a helyedben inkább valami márkásabbat vennék. Remélem segítettem. Üdv!
2009. márc. 25. 21:44
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia.

Köszönöm a tapasztalatot, lemondtam erről a tipúsról.

Inkább vettem egy Piaggio nrg2 -est.

2009. márc. 26. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!