Audi a6, a4 vélemény?
Figyelt kérdés
a6 2.5 tdi a4 ből ugyanez a motor vagy az 1.9 tdi fogyasztás, fenntartás, alkatrész árak, gyakori hibák,
Előre is kösz a válaszokat 1,5 millióig keresek.
2011. jún. 16. 22:17
1/3 anonim válasza:
Nekem egy Audi A4 1.9 TDI-m van!
Átlag Fogyasztás: 5.6L/100km
fenntartás: Nagyon drága 2x annyi mint egy átlagos autó,de viszont 3x tovább bírja nagyon nagyon megbízható!
Alkatrész árak: Méregdrága! Pl.: egy kuplung szett csere: 75.000ft egy álagos személyautónál kb. 30.000ft-50.000ft
Gyakori hibák: Nekem még csak a kuplungot megy az akkumlátort kellett cserélnem de ugy vettem hogy már rossz volt!
A fogyastása miatt a 1.9TDI ajánlom! A A6-os igaz 2.5ös de amennyivel erőssebb annyival nehezebb is!
2/3 A kérdező kommentje:
Kösz a választ!!!!!!!!
2011. jún. 17. 09:12
3/3 bp1985 válasza:
Az a lényeg, hogy ne pdtdi legyen siemens pd elemmel. Ha már Bosch, akkor okés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!