Lehet tudni, hogy mi lehet jelenleg Radics Béla gitárjával?
Figyelt kérdés
Mindig is bírtam szegény Radics Béla zenéjét, és sokat töprengtem, hogy miután meghalt, mi lett a cuccaival, de főképp a gitárjával. Van ötlete vkinek?2011. jún. 11. 00:18
1/11 anonim válasza:
lehet hogy V6-os motor lett belőle,vagy túl sok motorolajat kapott,esetleg benzin helyett Dízelt öntöttek bele??
a kuplung tárcsát jól nézd ám meg ha megtalálod,nem-e égették el!!!
2/11 anonim válasza:
Én a féktárcsára gyanakszom,ne hallgass az előzőre,félre akar vezetni:)
4/11 anonim válasza:
vfts-emen díszeleg(ne), de tegnap tört össze mert belementem egy oszlopba :S
5/11 anonim válasza:
Az nem egy oszlop volt hanem a f*rkam ....
6/11 anonim válasza:
Bááár... lehet hogy a féktárcsa kezdi feladni!
Esetleg a futóművet,silenteket,motortartó bakokat,gázgyorsítót nézd át rajta,ha ezek megvannak próbálj ráindítani!! Sok sikert!
7/11 A kérdező kommentje:
Nem baj, hogy itt mindenki rossz kérdésre válaszolgat?
2011. jún. 14. 19:08
8/11 orion80 válasza:
Én /nagyjából/ tudom mi lett vele. Béla halála után a gitárt Póka Egon és Buday Zsolt /előbbi volt zenésztársa másik technikusa volt/ visszavitték Radics anyukájának, aki később egy Molnár Pál Bonaventúra nevű egyénnek ajándékozta. A tag kicsit őrült, azt is tagadja, hogy valaha látta volna a gitárt, de valószínüleg még mindig nála van.
9/11 toma9973 válasza:
7. válaszoló!Ezt honnan tudod?én már kb fél éve a netet kutatom ez az infó után hogy hol lehet a magyar gitárkirály gitárja és egyszerűen semmit sem találtam!
10/11 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!