Budapesten melyek a legjobb, legmegbízhatóbb autósiskolák?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, ahol nem kapzsik az oktatók, nem a tanulók lehúzása a cél, ahol normálisan, korrekt módon adnak megfelelő tudást stb.2011. jún. 9. 23:52
11/17 anonim válasza:
Nyugi autósiskola. XVI.ker, 20 éves tapasztalattal. Maszek (tehát nem éri meg nekik köcsögölni) családi vállalkozás.
12/17 anonim válasza:
Ja, és a Nyugi iskola autói fel vannak szerelve oktaméterrel. Azaz Gps rendszerrel mérik, hogy merre mész, és az időt is mutatja, így egy perccel se tudnak átcseszni. Annyit fizetsz, amennyit mész!
13/17 Silvuple válasza:
4. kommentelő egy bunkó fasz..
és az is marad. ő már csak ilyen 'egyéniség'.
14/17 anonim válasza:
Mindenképpen egy kis iskolat érdemes valasztani. Nem olyat mint a csiga ott csak a marketing a jó am lofasz az egesz iskola! En csigas voltam fel ev alatt vegeztem el a b -t ugy hogy minden elsore megvolt es adtam egx 20 ast a biztosnak mert megmondtak hogy mindig hibazik az ember! XD
15/17 anonim válasza:
A 3. válaszoló egy p.csfej, ne hallgass rá! Nagyon sokan szidják a csigát!
16/17 anonim válasza:
Ha a vizsgasikerességi mutatót nézzük, a LikeDrive magasan vezet sikeres elmélet és gyakorlat vizsgák alapján. Igazi minőségi suli, ahol azt fizeted meg, hogy nem szórakoznak veled, nem szivatnak, nem húzzák az idődet. Olvasd el, hogy hogy érdemes oktatót meg sulit választani: [link]
17/17 anonim válasza:
Én egy nagy iskolánál kezdtem a jogsi megszerzését, a KRESZ-t itt tettem le, igaz e-learning rendszerben magamnak tanulva. Aztán kezdődtek a gondok, hogy akármelyik oktatójukat hívtam hónapokat kellett volna várnom és ha egyáltalán sorrakerültem volna, akkor is csak egyszer mehettem volna egy héten. Vagy persze fizethettem volna "intenzív" tanfolyam árat, hogy szóbaálljanak velem az oktatók. Nekem fontos volt, hogy haladjak a jogsimmal így inkább arrébb mentem néhány kerülettel és választottam egy kevésbé ismert iskolát (Fordulat Autósiskola), ahol egy héten belül elkezdhettem a vezetést és nem kértek érte extra pénzt. Az oktatóm (Zelei László) heti háromszor is tudott fogadni, nagyon rugalmas volt és türelmes, remek hangulatban teltek az óráink. Én nagyon örülök, hogy váltottam és mindenkinek ezt ajánlom, ha nem elégedett az iskolával, amit választott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!