Ellopták a motorom! Magam alatt vagyok nagyon. Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Ellopták Honda Cbr 600 streetfighter-em.Saját kezüleg csináltam rajt mindent, egyedi gyönyörű motor volt, és mikor reggel felkeltem elvitték a ház elől :(:(.Nagyon szerettem a motoromat és nincs annyi pénzem hogy vegyek egy ujjat, teljesen magam alatt vagyok.Tettem feljelentést de nem sok jóval dicsekedtek.2011. jún. 9. 18:54
12/18 anonim válasza:
azért ha kiderült hogy én találtam meg, remélem valami ajándékot kapok:D
13/18 A kérdező kommentje:
Sajnos ez nem az.De azért köszi hogy megnézted :( .Azért ez az anglia vicc.Be van kamerázva az egész utca és úgyis elvitték.A b*zi rendőrök meg aztmondták hogy 3nap mire elkérik a videófelvételeket a nemtom kiktől.És még csak utána nézik meg addigra már rég szétszedték :(
2011. jún. 9. 19:57
15/18 bp1985 válasza:
A válasz írója 44%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:09
Gratulálok a megszólalásodhoz... Nagyon sok ökör van közöttük, ugyanúgy, mint az autósok között is. Volt is motorossal halálos csattanásom, de mégsem szídom őket nyílvánosan.
16/18 bp1985 válasza:
Kérdezőnek meg nézegesd a használt autós/motoros oldalakat, vatera.hu-t, illetve a kereskedőknél nézegessél. Melyik város ez pontosan?
17/18 A kérdező kommentje:
Angliában történt az eset itt is nézem az oldalakat amik híresek, de nem sok esélyt látok rá.már a f*szom kivan be is b*sztam kicsit elfeledi a problémákat
2011. jún. 9. 21:26
18/18 anonim válasza:
Gondolom a papírjai nálad vannak , én nem jelenzeném be .....Hasonló módszerrel másikat "vennék" kérnék egy másik rendszámot (elhagytam címszóval)rendszám felrak ,mocizás tovább ! Autóval jártam így ,és a megoldás is ez volt ! Bejött..........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!