Valaki tapasztalt-e már 2002-es VW Polo-nál beázást?
vágom. akkor megpróbálok bejutni a csövekhez, kitisztítom, és jelzek, hogy mire jutottam.
köszi a téma figyelését.
újabb fejlemény. az első kettő lefolyócsőnek csatlakozása van 10 centivel a műszerfal alatt. és mindkét oldalon ez a csatlakozás (két cső egymásba tolva) volt szétcsúszva. kihúztam a fenti csövet, nem is ázik be, csak most már nem tudom, hová vezet a lenti cső. mert se az utastérben, sem a motortérben nincs kivezetője. elképzelésem szerint a kettő között lehet egy üreg, de hogy oda hogyan lehet bejutni... külföldi fórumokon néztem, persze ott golf-ot meg jetta-t mutattak. mind a kettőnél a kivezető csonk az autó oldalán volt, ahol az ajtók vannak rögzítve. az enyémen ott csak gumi dugó van, de kivezető csonk nincs. na már most azt sem tudom, hogy a polo-n is ott kéne lennie, csak az enyémet bedugaszolták?
azt találtam ki, hogy rádugok egy gumi csövet, azt meg kivezetem valahol. de ez egyelőre még csak elképzelés, mert idő közben rámsötétedett.
ha bárkinek van valami ötlete, szívesen veszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!