Szélvédő otthoni cseréje? Tovább lent.
Megrepedt sz első szélvédőm, ki kell cserélni, már vettem egy bontottat, az lenne a kérdés, hogy otthon ki lehet-e cserélni? Ragasztott a szélvédő. Van műszaki érzékem, szerelem is az autót, de ilyet még nem csináltam.
Ja, és ha igen, akkor elég csak a ragasztót megvenni hozzá, vagy kell esetleg alapozó, vagy tisztítószerek, vagy elég, ha csak tisztára lemosom?
Vagy ha valaki leírná a pontos menetét a cserének, azt nagyon megköszönném
Mégsincs műszaki érzéked.
A szélvédő anyagában ragasztott és nem a helyére. Ott csak a gumi keret tartja.
Képzeld kétfajta szélvédő van, az egyik amit csak a gumi tart, a másik amit a ragasztó is.
Mégpedig ilyen:
Ha nem lenne ragasztott, akkor minek árulnának ragasztót?
Nem értem, miért kell mindig egyből kötekedni a kérdezőkkel
Ki lehet cserélni, én megtettem a hátsóval.
Az elsőnek viszont nem állnék neki ...
A legnagyobb problémád az lesz, hogy mivel vágod ki a régi szélvédőt?
Lehetőleg úgy, hogy ne karcold össze a fényezést illetve, ne legyen tele üvegszilánkkal az utastér.
Röviden:
Kiveszed a szélvédőt
Eligazítod egyenesre a kasznin a régi ragasztót( nem szabad fémig kaparni, jobban tapad a ragasztás a régi ragasztócsíkon.
Tisztító
Primer.
Ragasztót rányomni körbe.(ez sem lesz egyszerű, kézi kinyomóval ne is próbálkozz nem tudsz egyenletes munkát végezni.)
Szélvédő a helyére és kész.
Ez tipikusan olyan munka amivel szerintem ne próbálkozz.
Nem túl drágán beteszik neked, viszont otthon nagyon könnyű elrontani.
-Nem tudod normálisan kiszedni a régi szélvédőt
-Elenged az új ragasztás, hibás előkészítés miatt.
-Beázik a szélvédő a hibás ragasztás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!