Mi a becsületes neve az ilyen kivitelű személygépkocsinak?
Figyelt kérdés
Van tehát a hagyományos "sedan" ahol az utastér-rész kiemelkedik. Következik a kombi vagy ferdehátú, ahol az utastér kiemelkedése hátrafelé megnyúlik (alul). És van végül az a kivitek, ahol az utasteres-rész hátrafele alul-felül meg van nyújtva - gyufásskatulya-hátúnak is csúfolják. Ezt hogy hívják ?2011. máj. 30. 08:35
1/11 anonim válasza:
Limuzun. :) Trabantból is volt kombi és limuzin, úgyhogy nem a limókra kell gondolni egyből.
3/11 anonim válasza:
Limuzun helyett limuzin na. Nem tudok már írni. Első voltam.
Szerintem annak kell lennie, bár tény elég furán írtad le.
4/11 anonim válasza:
A limuzint már leírta a szedánnal.
Én sem tudom elképzelni mi ez :D
5/11 A kérdező kommentje:
Így, utólag olvasva tényleg furának tűnik a leírás. Mentségemre szolgáljon, hogy nem vagyok autós és a szakkifejezések idegenek számomra. Éppen ezért kérdezek:))
Köszönöm szépen a válaszokat.
2011. máj. 30. 08:53
6/11 anonim válasza:
Képet linkeljél már, mert ez a leirás....hát...
7/11 anonim válasza:
Van kombi, limuzin (sedan), és egyterű lsd. suzuki wagonr+
8/11 A kérdező kommentje:
2011. máj. 30. 09:31
9/11 anonim válasza:
ezt ugy hivják, kérlek szépen alásan, hogy KOMBI!
10/11 A kérdező kommentje:
Azt hittem, hogy a KOMBI azért kombi, mert egy kombináció a sedan és wagon (break) között.
2011. máj. 30. 09:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!