Mitől indulhat be magától a riasztó?
Használtam vettem az autómat és van benne riasztó. Ajtónyitásra, meg mozgásérzékelésre működik. De mostanában egyre többször csinál téves riasztást. Van hogy magától beindul, holott sehol semmi nincs a közelében! Belül se, semmi bogár. Ütésérzékelés nincs benne, szóval nem tudom mire tippeljek.
Szerintetek hol keressem a hibát?
Feszültségesést alapból érzékelnek a riasztók, mérd meg az akksidat este, és mérj rá reggel is, ha nagy a különbség, akkor máris megtaláktad a hibát, ha nem, akkor jöhet a többi.
Menj sorba: először húzd le a radart, várj egy-két napot, ha még riasztgat akkor a motortérből a nyitást, aztán jöhet a többi ajtó, a belső világítás lámpája.
Minden riasztó megbolondulhat.
Az infrás a hőtől,az ultrahangos akár egy teherautó platóján csörömpölő vaskupactól,mozgásérzékelős a parkoló autód mellett elsuhanó autó által keltett lökéshullámtól de egy macska is beindíthatja akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!