Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hol találok eladó tuning...

Hol találok eladó tuning autókat az interneten?

Figyelt kérdés
valaki linkelne egyet kettőt vagy egy weblapot...
2011. máj. 29. 10:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Én használt autó kereskedőtől vettem amit a www.hasznaltauto.hu oldalon lestem ki el is mentem próba kör minden megvolt, csak ott volt a bibi hogy a tuning nagy része már nem volt benne optikai tuning volt egyedül, meg a motor kicsit megbuherálva de az legalább jó. A hangfal berendezés szintén szét volt teljesen strapálva hifi nélkül vettem, eladó meg mondta hogy a hangfalak bennt vannak, ajtóba 2 rozsdás ócska hangszóró volt csomagtartóba egy mélyláda ami szintén retek állapotban volt. Egyedül a hátsó hangszórók voltak teljesen jók amik szolnak is legalább. Katalizátor egy kalap kulé volt, fékekről meg ne is beszéljünk. Azért írtam ezt le hogy ezekre figyelj oda ha ilyesmit kifogsz majd, mert a használtauto kereskedők elég szépen kiszedik a jó cuccokat a kocsiból. Ha úgy veszed valami magán embertől akkor is figyelj oda hogy mit veszel.
2011. máj. 29. 11:13
 2/3 anonim ***** válasza:
www.carstyling.hu itt vannak eladó tuning verdák is!
2011. máj. 29. 12:48
 3/3 anonim válasza:
2015. aug. 25. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!