Motoros találkozó, motoros felvonulás?
Figyelt kérdés
50-es robogóval a motoros felvonuláson lehet menni? vagy csak nagymotorok mennek/mehetnek a felvonuláson?2011. máj. 28. 08:58
11/15 anonim válasza:
Ucsónak:
De biza én voltam az altöki! Csak a moderátor kivette a második mondatomat amit az utánam szóló kommentjéből visszacsempésztem idézett utalásként. Mert precízek vagyunk mi,önérzetes tökik.
:o)
12/15 anonim válasza:
Akkor értve a dolog, nem tudom mit' kell állandóan moderálgatni? Unatkoznak?
Amúgy az altökik is ugyanolyan önérzetesek mint a tökik. :-)
A kérdezőt kérdezném, hogy merre felé lakik mert itt keleten a motoros nem int a robogósnak. Megjegyzem én sem intek soha. Még ha int akkor sem. Ja és erre nem az dívik, hogy mindenki robogóval kezd, képzeld sokan Simsonnal kezdenek, én meg egy 125-ös ETZ-vel kezdtem. Szóval ez bukó.
13/15 anonim válasza:
Te keleti melyik megyében laksz... én is keleti vagyok :D ja és 13:33 igazad van! na... ha már kimoderálták akkor leírom mégegyszer!!!
15/15 anonim válasza:
nyíregy? az elég messze van :S:) én szolnok megye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!