Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Valaki tud backflipet csinálni...

Valaki tud backflipet csinálni itt? Mi a véleményed erről?

Figyelt kérdés
2011. máj. 26. 14:34
 1/3 anonim ***** válasza:
igazából én még nem mertem kipróbálni hogy tudok e de egy jó leejtésű rámpa vagy sáncon nagy lendülettel szerintem megtudnám. Mi a véleményem? Hmmmm... nem sok az értelme csak az hogy mások előtt villogj mert neked semmivel nem lesz jobb utána :)
2011. máj. 26. 14:56
 2/3 anonim ***** válasza:

csak hogy valaminek elébe menjek..

amikor kint voltam kanadában, akkor láttam, hogy bmx-esek gyakorolnak mindenféle trükköket, és ők nem úgy kezdték a backflippet, hogy "na itt ez a hosszú rámpa, uccu neki", hanem először egy aprób szivacsdarabokkal teli konténer-féleségbe ugrottak, így akárhogy érkeztek le, semmi bajuk sem lett. amikor ott már 100%-osan ment, utána mentek ki. és több ember tanított egyet, mondták, hogy mit csináljon másképp, stb, nem egyedül volt (a többiek már jól értettek a trükkhöz).

amúgy szerintem jó trükk, pont annyi értelme van, mint az összes többinek. ha országúti bicajozol, semmi értelme, de ha ilyen trükközős emberke vagy, akkor igenis van, mivel annak pont az a lényege, hogy mit tudsz mutatni?

szeretem nézni az ilyeneket, bár én országútizom

2011. jún. 11. 15:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Há hogyne. Van egy házi backflip készítő gépem. Mennyi kellene?
2011. jún. 11. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!