Tornádó elektromos kerékpárba 3db 12v 12A aksi kell és ha én teszek bele 3db 12v de nagyobb amper erősségű aksit attól nem lesz baja?
Figyelt kérdés
2011. máj. 25. 10:51
1/9 anonim válasza:
nem lesz!
igaz, tovább fog tartani a töltési idő (az eredeti 36 A/h töltőt feltételezve) de hosszabb út megtételére lesz alkalmas egy töltéssel.
(az a kérdés, hogy belefér-e az akkupack tartóba a nagyobb kapacítású, de méreteiben is nagyobb 3 db. akku??)
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Igen elfér néztem csak nem mertem beletenni mert erőssebb majdnem a duplája.azért kérdeztem nem lesz -e baj tőle.
2011. máj. 25. 11:04
3/9 anonim válasza:
Az viszont fontos, hogy ugyanolyan fajtájú legyen az akksi, különben gond lehet a töltéssel.
Vannak ólom (más néven zselés), NiMh vagy li-ion akksik. Az utóbbi fel is robbanhat nem megfelelő töltés esetén.
4/9 A kérdező kommentje:
Ezek mid egyformák mind a 3 csak nem az a márkájuk mint ami benne volt.
2011. máj. 25. 11:46
5/9 anonim válasza:
Egy kérdés; hány wattos a motor és egy töltéssel meddig tudsz elmenni?
6/9 A kérdező kommentje:
270W a motorja.mennyit tudok elmenni vele? azt nem tudom mert most vettem de rossz aksival.
2011. máj. 25. 13:24
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segitséget.
2011. máj. 26. 08:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!