Digitális km óra állást mi tartja meg a kocsiban?
Figyelt kérdés
Tehát ha pl van a kocsimban 52 000km hogyan tudom lennulázni a km óra állást?2011. máj. 24. 14:56
1/4 anonim válasza:
így tartással sehogy mert ebbe flash memória van és nem ram így még ha meg is szüneteteted az áramot akkor sem felejti el. Sajnos ez nem oalyn mint a számítógép biosa hogy egy elem tartja meg a bios memóriáját órát stb..
csak szoftveresen tudod visszatekerni.
Amúgy a kilóméter semmit nem mutat pl nekem sokkal ksiebb tuning felni van a kocsin és értelemszerűen többet mér kb 5 km/órával csal így a megtett út is többnek tűnik.
A kocsi állapota számít nem a km
2/4 A kérdező kommentje:
igy értem
köszönöm a gyors választ
2011. máj. 24. 15:10
3/4 anonim válasza:
EEPRom memória van a km órákban, az tárolja a megtett kilómétereket. Megfelelő felszereléssel lehet módosítani, törölni a tartalmát. Csak úgy, hogy kiveszed az órát, és visszatekered, nem megy. Át kell programozni az EEPRom chipet hozzá.
4/4 anonim válasza:
múltkor ugyan erre a kérdésre azt írták hogy flash van benne nem eprom. A lényeg hogy nem felejt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!