Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autot vegyek? Diák...

Milyen autot vegyek? Diák vagyok mostlett meg a jogsim sajnos összesen 150-ezret tudok rászáni (biztositás átirás /kocsi) -ra

Figyelt kérdés
a lényeg megbizható legyen keveset fogyaszon! olcsólegyen fentartani heti 200km-re kell és nyaranta 2x 3x egy hoszabb 700km-es utra amiket néztem( 650-es kispolski/ 1.3-as samara /800as maruti 1.2-es/1.3 as lada esetleg 1.3 as skoda favorit melyik lenne a legjiobb? helyes irásért bocsi siettem. 18F
2011. máj. 24. 14:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
150ezer?? Ha jól saccolom mondjuk egy 1.4-es autó átírása kb 60-80körül mozog??? és akkor durvá marad 70ezred egy autóra??? Inkább gyűjts,gyűjts és szorgosan gyűjts,és 200-250-300ezer körül már kapsz egy lényegesen jobb (egyel nagyobb generációs) autókat mint a felsoroltak (ezek sem rosszak de van amelyik már nagyon régi,van amelyik túl kicsi,van amelyik gatyádat is leeszi) Sok Sikert a vásárláshoz!!!!! :)
2011. máj. 24. 19:36
 12/16 anonim ***** válasza:
Te meg is nézted, vagy csak úgy idelinkelted azt a 300 ezres fordot? Szanaszét volt törve, nézd meg, az eleje és a háta két különböző kék szín. Meg akkor a lökhárító is hogyan áll. Meg aztán tipikus széthajtott májerautó lehetett. Kérdező! Ennyi pénzből tényleg még robogót sem szabad venni, nemhogy autót! Gyűjts tényleg és vegyél mondjuk egy F Astrát!
2011. máj. 24. 23:29
 13/16 anonim ***** válasza:
Mondjuk azért robogót talál(vagy kismotort) de autót semmiképp sem (esetleg annak látszó hulladékot)... Így van: GYÚJTS!
2011. máj. 24. 23:47
 14/16 A kérdező kommentje:
oké köszönöm a válaszokat:)
2011. máj. 25. 08:36
 15/16 anonim ***** válasza:
Kedves 44%-os taunlj meg olvasni oda írtam, hogy:"Itt van pár PÉLDÁNAK"
2011. máj. 25. 20:20
 16/16 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Nem akarom elvenni a lelkesedésed, de ugye te is tisztában vagy azzal, hogy egy év alatt többet fogsz kifizetni az autó fenntartására mint maga a kocsi?

A kocsit nem csak megvenni kerül sokba, fenntartani is egy kisebb vagyon.

Havi mondjuk átlag 400km, az évi 4000. Ez 40 tankolás, 8 literes fogyi, 320liter *400 = 130e ft.

Plusz kötelező kiadások, legalább lesz 70e. Tehát egy év alatt 200at költöttél a kocsira, és akkor olyan nyalánkságokat még nem is számoltam bele, mint hogy le kell vizsgáztatni akocsit, néha lemosni, néha parkolódíj, néha valami elromlik, stb....

Mindennel együtt évi 250e-es kiadással simán számolhatunk sztem. Csak akkor vegyél autót, ha ennyi pénzed lesz is a fenntartásra, mert egyébként az egésznek semmi értelme (ezt absz. jószándékból mondom).

2011. máj. 26. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!