Milyen autot vegyek? Diák vagyok mostlett meg a jogsim sajnos összesen 150-ezret tudok rászáni (biztositás átirás /kocsi) -ra
Kedves Kérdező!
Nem akarom elvenni a lelkesedésed, de ugye te is tisztában vagy azzal, hogy egy év alatt többet fogsz kifizetni az autó fenntartására mint maga a kocsi?
A kocsit nem csak megvenni kerül sokba, fenntartani is egy kisebb vagyon.
Havi mondjuk átlag 400km, az évi 4000. Ez 40 tankolás, 8 literes fogyi, 320liter *400 = 130e ft.
Plusz kötelező kiadások, legalább lesz 70e. Tehát egy év alatt 200at költöttél a kocsira, és akkor olyan nyalánkságokat még nem is számoltam bele, mint hogy le kell vizsgáztatni akocsit, néha lemosni, néha parkolódíj, néha valami elromlik, stb....
Mindennel együtt évi 250e-es kiadással simán számolhatunk sztem. Csak akkor vegyél autót, ha ennyi pénzed lesz is a fenntartásra, mert egyébként az egésznek semmi értelme (ezt absz. jószándékból mondom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!