Mekkora motor kell ahhoz, hogy a klíma ne fogja vissza az autót?
Nem kell klíma se, ha kistestű a kocsi.
Csak az iylen marhavagonok melegszenek fel, mert tele vannak vágva műanyaggal, meg mindenféle domborulatokkal.
Vegyél Daihatsu-t!
Duma. Főlj csak meg nyugodtan a daihatsudban. Nekem az öreg 1.4-es fiatomban is van klíma, visszafogja picit, de kit érekel, kellemes idő van bene, még ha 40 fok is van kint.
Egyébként a 2-2,5 literes autót is visszafogja a klíma.
Inkäbb megfözöm magamat a kocsiban, minthogy egy jo kis tüdögyulladässal a korhäzban kössek ki. Esetleg aszthma es tärsai is befeigylehet...
köszi kihagyom a klimät!
Főzzed... reméljük a hülyeség nem ragályos...
Használni is tudni kell a klímát, nem csak magadra fujatni...
A 115 Le-s autónk gyorsulásán meg lehet érezni ha a klíma megy.
Szerintem mindegyik motort visszafogja egy kicsit. Gondolom minél erősebb annál kevésbé.
"Mert TE, bezzeg tudod megfelelöen hasznälni! evente kifertötlenitteted a teljes rendszert...ugye?"
Nem. Én évente LEDFERTŐTLENÍTEM az egész rendszert, és KICSERÉLEM a pollenszűrőt, saját kezűleg. 3 évente CSERÉLTETEM a klímagázt, és a klímaolajat. Igen, megfelelően tudom használni, pedig manuális klímám van, amit csak kikapcsolni, és bekapcsolni lehet. Képzeld el, még egyszer se fáztam meg tőle, és egyszer sem gyulladt be a szemem (ami egyébként hajlamos huzatot kapni).
Milyen érdekes. Lássuk csak mitől lehet ez?!
Lehet, hogy nem fujatom közvetlen magamra a lehűtött levegőt? Jaa, azt is lehet?! Ez csodaszámba megy nálad?!
Húha, mik vannak?! Oda ne rohanjak... Klíma-fertőtlenítőt bármelyik autósboltba kapni, milyen érdekes?! Kicserélni a pollenszűrőt se megy el mindenki szervízbe... Mik vannak?! Lehet, hogy egy kis ész is kell hozzá?! Jajj, mik vannak?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!