Milyen autótipusok vannak amik könnyen, olcsón karbantarthatók és nincs velük sok gond?
Nekünk is van egy f astránk, amivel tényleg nincs gond. Egyébként második autónak van egy xsara picasso mellett, amivel szintén nincs gond. De majd úgyis jönnek a lámák, hogy francia az úgyse jó.
Ha rám hallgatsz olyat veszel, amilyet akarsz.
Toyota, Mitsubishi és Subaru.
Én éppen egy Forestert szeretnék venni, mert nagyon sok pozitívat hallok róla. Tudom nem kevés a 10 liter, de ha nem egy betegágy, akkor semmi ez a fogyasztás.
én olasz autókra esküszöm
nekem 4 éve van 2-es puntom....1.2-es 80 pacis
évente nyáron elviszem a már bejáratott szerelőmhöz hogy nézze át..
de eddig még szerencsére csak kipufogót kellett cserélni meg a motorban komplett tömítést kicseréltetem, bár nem kellett...de azért csak legyen rendben
szóval szerintem egy 2002 évjáratú 2-es punto...most kb 700-800eFt , ami sztem nem drága érte, és tényleg ó kis autó
de valóban olyat vegyél amiben te jól érzed magad
"az összes ferrari ilyen amit eddig látott, az olaszok ilyen munkát csinálnak."
Duma. Az alcoában hajlították, hegesztették őket össze, nekem ne mondd, hogy szar minőségűek. Neked óriásit kamuztak barátom. Az olasz autókat is lehet szidni nyugodtan. Olyanok, mint a francia autók. Igénylik a törődést. Szar gazdánál csak szar autó lesz, gondos gazdának sosem lesz vele baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!