2/8 anonim válasza:
Lesz, olyan hidd el, elsősorban Amerikába szánják és ott bőven veszik az ilyeneket céges autóknak pl japán vállalatok. És azt sem tartom kizártnak, hogy Európában csakazértis megveszik mert nem jön minden sarkon tíz belőle mint egy a4 -es amire már oda sem pillantanak. én is megvenném ha tehetném pedig nem vagyok hülye :)
3/8 A kérdező kommentje:
de attól h nemjön szembe ebből még 10 attol eztse fogják megnéni...
2011. máj. 21. 17:36
4/8 anonim válasza:
Ma már semmilyen autóra nem figyelnek oda igazán az emberek, mert szinte mindegyikből van már az utakon. Amikor én 8 millióért megvettem a Honda Accordot, ugyanúgy nem figyelte senki mint a mellettem álló BMW X 6 - ost. Egyébként sem azért kell ma autót venni hogy valaki feltűnést akarjon vele kelteni, szerintem az autó más célokat szolgál. Mondjuk én sem vennék Suzukit ennyiért legközelebb sem, ha ennyit kiadok egy autóért újra biztos más márka lesz. Annak ellenére hogy biztos nem rosszak, de valahogy az ember idegenkedik tőle. Csakúgy mint a Skoda esetében. Akkor már inkább a Passat.
5/8 anonim válasza:
Nekem Suzukim van és teljesen elégedett vagyok vele, megbízható. Lehet, hogy lepontoztok, de én ezután is azt vennék. Ha annyira jól menne, inkább bevállalnám ezt, mint a cikkben szereplő többit, igaz az automata váltó zavarna. Ezt az autót szivesen látnám kb 4 millás árcédulával, vagy max 5 milla. És ezzel szerintem sokan eggyetértenek. Akkor biztosan sikeres lehetne. Így mindenki, aki megteheti, hogy ilyen ár környékén vegye meg az autóját az mást választ. Mindazonálltal szerintem ezzel is jól járna.
7/8 anonim válasza:
Nekünk Suzukink van volt és lesz is!
Nagyon jó autó, sohasem volt velük probléma, és nem érdekel hogy a többi ember mit gondol róla, nem azért vesszük hogy a szomszéd irigykedjen.
Én simán megvenném, igaz nem itthon hanem Németországban, ott alig használtan 4,5-5 milla lenne átváltva, intézni rá német vagy szlovák rendszámot és kész.
Ha körülnézel itthon egy jól felszerelt új autót nem találsz 5 millió alatt, még Suzukiban se!
8/8 anonim válasza:
Szép és jó kocsi,szívesen kipróbálnám,tetszik.
Utolsónak: Ebből nincs használt és 6 milla a legolcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!