Hogy hívják ezt a szerkezetet?
Figyelt kérdés
Sok autóba láttam már , hogy a szivargyújtóba egy ilyen mp3 lejátszó szerüség van bedugva , és ebbe meg egy pendrive , é a pendriveról lejátsza a zenét.
Hogy hívják?
2011. máj. 18. 22:22
1/7 anonim válasza:
Transmitter-nek hívják, de ha veszel akkor a kicsit drágább kategóriát válazd, mert én vettem 2500Ft-ért egyet és recseg és van háttérzaj. Szerintem 5000Ft körül már kapsz egy jót
2/7 sekri válasza:
Hello ! :D a héten vettem én is ilyet!!! FM Transmitter nagyon jó !!! :D úgy szól a zene rajta mint a CD lejátszóban csak a körülötted lévő öszes rádiót bezavarja 10 m en belül !! nagoyn jó kis cuc!!
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. máj. 18. 22:30
4/7 A kérdező kommentje:
2011. máj. 18. 22:58
5/7 anonim válasza:
Ha komolyan zenét akarsz hallgatni egy autóban felejtsd el az összes ilyen csóró gyökérséget amit a wannabe-autóhifisek raknak az autójukba... vegyél egy normális fejegységet, és ne a kazettás dekkre transzmitterezd rá az okosságot, azt akkor mehet a "basszus" a suzuki 2 papírmembrános hangszóróján... azután nem fordulnak meg a csajok...
6/7 anonim válasza:
persze. mer acd-s rádió amenő mj?
7/7 A kérdező kommentje:
12:22
Tudom hogy egy cd-s fejegység lenne a legjobb , de most sajnos nem állok úgy anyagilag hogy megengedjem magamnak.
Üdv
2011. máj. 19. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!