Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Eltudom adni a kocsim amit...

Eltudom adni a kocsim amit tegnap vettem, ha még nem irattam át?

Figyelt kérdés
2011. máj. 18. 20:08
 1/7 anonim ***** válasza:

magyarul a kocsi még nincs a neveden?

Akkor nem, az akkor idegen dologgal rendelkezés lenne, mellesleg papírok nélkül ki az a hülye, aki megvenné?

2011. máj. 18. 20:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Minek vetted meg ha most meg el akarod adni,ha átvert az eladó(főleg ha kereskedő)vidd vissza neki,és tájékozodj a lehetőségekről
2011. máj. 18. 21:21
 3/7 A kérdező kommentje:
Magánszemélytől vettem a kocsit és hiába néztem meg, itthon több hibát is találtam amiről nem tájékoztatott. Ez az első autóm és most eléggé csalódott vagyok.
2011. máj. 18. 21:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Vidd vissza akitől vetted! Semmiképp ne add el.

Ha aláírtad a papírt akkor van olyan, hogy "rejtett hiba"

És ezzel fel is jelentheted persze csak akkor ha valami súlyos hiba van pl: deformált alváz, régebben törve volt és nem tájékozatott róla... Ismerősöm is így volt.

Megvette a kocsit előzött vele belengett az autó 3 kacsázás után elrepült. És neki sem mondták, hogy régebben törött volt az autó....

2011. máj. 18. 22:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Egy használt autónak mindig lesznek hibái. És egy eladó se fogja elmondani őket. Javíttasd meg és kész. A következő autódat pedig inkább Németországban vásárold... Egyébként sem adhatnád el amíg nincs a neveden.
2011. máj. 19. 13:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem egy másik kérdésben leírhatnád mik a hibák. Hátha tudunk segíteni vagy tanácsot adni. (írd oda, hogy te vagy az!)
2011. máj. 19. 13:25
 7/7 anonim ***** válasza:
én úgy tudom,hogy 3 napon belül indoklás nélkül el lehet állni a vásárlástól és kötelessége visszaadni a teljes összeget
2011. máj. 19. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!