Mit kezdjek szerelni ha nincs index a kocsin?
Indexrelé lesz a ludas. Kettő az egyhez, vagy a relé testelése. Az a baj az ilyen hibával, hogy nem nehéz megjavítani, nem nehéz megkeresni, de ha itt fel kell tenned a kérdést, inkább tényleg nézesd meg egy autóvillamosságissal, mert nagyobb kárt csinálhatsz, mint hasznot.
Mindezt úgy mondom, hogy én ilyen pitiáner,meg még nagyobb dolgokért is, soha nem vittem javíttatni az autómat senkihez, mindig magam oldottam meg.
Utolsó, az összes ízzó valószínűleg nem égett ki egyszerre :)
Én így kezdenék hozzá, az én autómból kiindulva:
Kábelek jók? igen?
Kormánykapcsoló jó? Mozgatod raagál/nem reagál? Erőlteted csinál valamit?
Lámpa alaplapok csatlakozásai jók? Megmozgatod, befújod wd 40el történik valami?
Kábelek rendben? Zárlat nincs? Ha megmozgatod bekapcsolt kormánykapcsolóval ráadot gyújtással, történik valami?
Biztosíték rendben? Ha igen, megmozgatod, történik valami? Ha beteszel másikat történik valami?
Legutolsó lenne, hogy megnézzem, hogy jók-e az ízzók, ill. az index relé.
ha wd 40 et fújsz rá nézd meg a flakonon a jelzeset gyulekony :)
sima sűrített levegő sprax is megteszi, de sztem oxidacio lessz a vezeteknel, vagy biztositek es vezetek között.
Köszönöm szépen édik vagytok:):)Sikerül is:)
A diagnózist kiderítettük és írom nektek mi volt:D:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!