Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen 125ccm-es motort...

Milyen 125ccm-es motort ajánlotok?

Figyelt kérdés

Nyárom meglesz az a1-es jogsim és szeretnék venni használtan egy 125ccm-es motort.

2 stílus tetszik a újjab naked bike-ok illetve a szupersport gépek.

Tudnátok ajánlani valami olyan ami nem drága és nem úgy néz ki mint egy hányadék.

Gondoltam a cbr125 re de az ár érték arányban nagyon rossz illetve olyan virsli kerekeken gurul hogy elég hülyén néz ki.

Ami tetszik az a kawa ninja 250 meg a honda cbr250r de ezek 250-esek és a1-essel nem lehet vezetni.

Igaz ezek drágábbak de legalább normálisan néznek ki.

Pl: egy 4 éves cbr125-ért elkérnek 400.000-500.000Ft-ot amennyi az nem ér meg.

Segítség!

2011. máj. 17. 15:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó előtti! Ha lenne is rá pénze, akkor sem érné meg. Nem ad annyi plusszt, kicsivel jobb lesz, mint a legtöbb 4T 125-ös, de nem olyan nagy változás. Esetleg ha hobbiból szeretsz szerelgetni, akkor érdemes próbálkozni.
2011. máj. 17. 19:28
 12/20 anonim ***** válasza:
Ha hátra nagyobbat tesz jobb lesz a gyorsulása de hioába forogja a 11 000et mivelh megváltoztatta az áttételt semmivel sem lesz nagyobb a végsebessége
2011. máj. 17. 21:04
 13/20 anonim ***** válasza:
16%
2 üteműt nem lehet A1-el vezetni, mert azok már 30-40 lovasak, a jogsi meg csak 11 kW-ra szól.
2011. máj. 17. 22:10
 14/20 A kérdező kommentje:

Tulajdonképpen 2 évig használnám tanulni, utána meglesz a nagy A mert ha van már 2 éve a1-ed akkor leteheted a nagy A-t

utána meg gyűjtök jó nagymotorra.

Nagymotorból ezek tetszenek:-Naked:Honda Hornet 2011, Kawa Z750R

-Szupersport: CBR 600 RR, CBR 600 F, Kawa Ninja 600

2011. máj. 18. 06:30
 15/20 anonim ***** válasza:
Utolsó! Nefélj megvan ez oldva nem egy darab olyan mitot meg RSt láttam ami 11 Kwra voolt papirozva :D
2011. máj. 18. 16:12
 16/20 sanya93 válasza:
Nah hát az én véleményem szerint ne költs túl sokat motorra főleg ha csak 2 évig használod. Erre elég egy gagyibb motor is mint pl a Keeway TX125 ami egy supermoto olcsó fenntartani és olcsók hozzá a cuccok is. És viszonylag jól össze van rakva. Amiket előttem felsoroltak pl a Derbi- nehogy vegyél mert most zárták be az egyik gyárat németeknél ergo alkatrész eddig is drága volt most még inkább az lesz. a 2t kel meg az a baj h. nehéz jót kifogni bár nem mondom hogy lehetetlen de hát kifogsz egy szétpörgetett szart (nem biztos h. meghallod a hangján, és egy kipróbálás alatt főleg ha még nem volt hasonló motorod)és a jó isten mentsen meg.... mert arra 200 ropi rámegy h. jó legyen. De attól függ mennyi pénzed van rá . Én pl.: a Honda Varadero 125-öst is tudom ajánlani nagyon egybe van a cucc.
2011. máj. 25. 17:53
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. máj. 25. 18:43
 18/20 anonim ***** válasza:

A TX 125-ről nincs tapasztalatom, de a Keeway TX 50-ről van. A felépítése fejledtebb, mint a CBF 600, vagy az XJ 6. Ezalatt a benne levő technikát értem: futómű, brutális fékek (hihetetlen, milyen jól fognek, és milyen pontosan adagolhatók. egy nagymotoréhoz ne hasonlítsuk, de pl. a Mito-éval, vagy az új RS-ével vetekszik.). A technikával semmi gond, csak a minőség problémás. A fék hiába nagyon jó, nyikorog (kivéve vészfékezésnél), az ülést nem tudtam idővel levenni kulcscsal se (ez hanyagolhatónak tűnik, de nevetséges, amikor a légszűrőt ki akarod tisztítani, és az ülés levételével van a legnagyobb problémád.) kicsit a hegesztések is elnagyoltak, és a karbi nálam gyárilag rosszul volt beállítva. összességében jó gép, csak...

Ez az 50-es. A 125-ösnek az ég világon semmi köze hozzá, szinte semmi nem azonos benne. valószinűleg nem rossz gép, ahogy azt előttem írták, de számíts apróbb problémákkal. Lehet, hogy egy használt CBR-rel, CBF-fel, YBR-rel, vagy Varaderoval (már ha van ennyiért) jobban járnál.

Széles utat!

2011. máj. 25. 20:55
 19/20 anonim ***** válasza:

WA TX 125-ről nincs tapasztalatom, de a Keeway TX 50-ről van. A felépítése fejledtebb, mint a CBF 600, vagy az XJ 6. Ezalatt a benne levő technikát értem: futómű, brutális fékek"

MIVAN????? szóval szerinted jobb fék meg futómű vamn azon az 50esen mint egy 600ason??? nagy lehet a szakértelmed akkor

2011. máj. 25. 21:08
 20/20 anonim ***** válasza:

:) Ez 50es, kissebb gép, természetesen gyengébben fékkel, mint egy 600-as. Nem is 4/6 dugattyúsak, de erre a fékre rá mernék bízni 200-220 kilós tömeget is, mivel szerintem nagyon jó. Futómű: az XJ6-on, vagy CBF 600-on fordítottak az első villák? Nagyon nem. A TX 50-et olyan könnyű kezelni, mint egy biciklit. Az XJ6 már keményebb dió. Azt is viszonylag könnyű irányítani, de a kettő ég és föld. A hűtés olyan jó, hogy a ventillátor eddig nekem egyszer kapcsolt be, amikor kavicsos területen kicsit szórakoztam vele (azaz lassú tempó mellett állandóan magas fordulat, gyakori váltóhasználat kb fél órán keresztül. Na akkor kapcsolt be a ventillátor.). A Yamahán elég gyakran bekapcsol leállítás után.

Nem jobb a TX, mint egy 600-as, de a kategóriája színvonalát bőven meghaladja. Ez a váz elbírna egy 400-as blokkot is. A hajtásláncot kicsit átt kéne dolgozni, mivel néhol a kidolgozás kicsit silány. És nézd az arányokat is. Ez csak egy 50-es (de nagyon jó 50-es).

2011. máj. 28. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!