Nincsen jogosítványom. Ez nagy probléma?
23 éves vagyok, és szégyen, de férfi létemre még mindig nincs jogosítványom. Nemsokára tervezem, mert talán szükségem lesz rá, meg sok munkához feltétel.
Igazából eddig annyira nem volt sürgető, hogy szerezzek, mert nincs autónk, meg főleg tömegközlekedéssel járok, és nagy bringás vagyok. Meg anyagilag is elég megterhelő, és én egyetemista vagyok még egy jó darabig.
Mégis eléggé szégyellem a dolgot, hisz sok lánynak már 18 évesen van jogsija. Már régóta nincs barátnőm, és ez a tény (hogy nincs jogsim) eléggé félénkké tesz az ismerkedésben. Mintha ez „csökkentené férfiasságomat”, hisz egy férfitól jobban elvárt, hogy tudjon vezetni.
Mellesleg autóm sincs.
Lányok, ti mit szóltok ehhez? Srácok, hasonló helyzet? Őszinte válaszokat várok, ami nem baj, ha nem megnyugtató.
Apukámnak sincs, sőt a vonaton rengeteg fiú és férfi jár,akiknek valszeg nincs jogsijuk, sőt a barátom is csakmost csinálja(25 éves lesz).
Szerintem ez nem szégyen kérdése, sőt manapság sokba is kerül egy jogsi+egy autó+a fentartás, nem sokan engedhetik meg maguknak.Viszont kényelmesebb és álláskeresésénél előny ha van jogsid
A jogosítványnak mi köze a csajokhoz?
Ha nincs autód felesleges, úgyse egyből azt nézi egy lány, hogy van-e.
Autó pedig nem jogosítvánnyal megy hanem üzemanyaggal. :))))
A lényeg jogosítvány semmit nem jelent.
Én csaj vagyok. Kocsim is, jogsim is van. Több olyan partnerem is volt / 4/ akinek nem volt jogsija. Semmit nem zavart.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!