Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW e30 318i vízpumpa hiba....

BMW e30 318i vízpumpa hiba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
sziasztok! egyik reggelen arra lettem figyelmes, hogy az autó alatt hatalmas víztócsa állt. megnéztem és kiderüld hogy a hűtőventilátor 2 kábelt félig bemart, ami nem túl ésszerűen a vízpumpa tárcsája alatt lett elhúzva, bár gyárinak tűnnek a rögzítések. később kiderült, hogy valószínüleg a vízpumpa szimeringje adta meg magát.(gondolom beleért a kábel és kikezdte.) ezzel nem is lenne gond, csak nekem nincs túl sok pénzem ilyen mutatványokra, de műszaki érzékem annál inkább, már több problémát is orvosolni tudtam az autón. tehát aki csinált már ilyet esetleg szerelő, az kérem írja le a tapasztalatait, hogy esetleg házilag is meg lehetne oldani a szimering cserét, vagy akár valami "csodaszerrel" be lehet-e tömíteni. 2. kérdésem pedig, hogy mikre jók azok a kábelek, esetleg köze van-e a generátorhoz, mert az akksim mintha nem töltődne. előre is köszönöm!
2011. máj. 16. 21:02
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha ügyes vagy, cseréld ki a vízpumpát, és megspórolod a munkadíjat.
2011. máj. 16. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!