Ha a motoromnak a karburátorja tele van piszokkal akkor mehet úgy a motor hogy közbe jól megy és közbe nem?
Figyelt kérdés
És megmondanátok mennyibe kerül egy 125 ös enduróhoz egy karburátor, vagy hogy mennyire drágák a karbiba az alkatrészek?2011. máj. 8. 14:29
1/5 anonim válasza:
Először takarítsd ki, meg a tankot főleg, mert onnét jön.
2/5 anonim válasza:
Ha valahol dugulás van, akkor az nem fog jól menni. Esetleg ha arra gondolsz, hogy hideggen jól megy, de ha eléri a üzemi hőmérsékletet, akkor már nem, akkor sztem furatni kellene a hengert.
3/5 anonim válasza:
Ne akarj új karbit venni. Először kapd szét és takarítsd ki, nagyon maximum 15 perces folyamat.
4/5 A kérdező kommentje:
nem akarok egyelőre új karbit venni csak kiváncsi vagyok mennyibe kerülhet, de most a napokba kilesz pucolva köszönöm a válaszokat. A tankot hogyan pucoljam ki? erre nem is gondoltam
2011. máj. 8. 14:48
5/5 anonim válasza:
Ha fémből van,akkor a régi módszer: egy maréknyi apró kavics + néhány liter csapvíz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!