Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért tűntek el ennyire a...

Miért tűntek el ennyire a Toyoták az utakról?

Figyelt kérdés
Régen annyit láttam, mostanában alig akad.
2011. máj. 8. 13:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ha az öregebbekre gondolsz akkor azok Afrikában vannak.

Nem vicc,komoly felvásárlási láz van évek óta és főleg az idősebb modelleket viszik ki,komoly a kereslet irántuk.

2011. máj. 8. 13:37
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Mert vannak jobb autók is :)
2011. máj. 8. 14:36
 3/11 A kérdező kommentje:
az igaz, vannak jobbak is, de akkor is régen láttam sokat most egyre kevesebbet. viszont egyre több a nagy böhöm bmw meg audi terepjáró. na most akkor kéremszépen hol van válság?:)
2011. máj. 8. 15:38
 4/11 anonim ***** válasza:

Először is a bmw-nek meg au audinak nincs terepjárója :)

Én szeretem a Toyotát, de inkább a régebbi modelleket, azok még megbízhatók voltak.Az újabbakba rengeteg elektronikai hibák jönnek elő, és kevésbé megbízható autó. Szerintem ez is egy ok, de biztos van több oka is :)

2011. máj. 8. 17:22
 5/11 A kérdező kommentje:
dehogy nincs, hát ott a bmw x6 vagy x3. audinak is ott a Q5, Q7
2011. máj. 8. 17:29
 6/11 anonim ***** válasza:
Az SUV és nem terepjáró :D
2011. máj. 8. 17:44
 7/11 anonim ***** válasza:
Ja és, hogy a kérdésre egy kicsit pontosabban is válaszoljak, Toyotája a normális vezetőknek szokott lenni, és nem a feltünési viszketegségben szenvedő apuci kedvenceknek. Így a mostani benzin árak mellett érthető, hogy autó helyett bkv val, gyalog, vagy bringával járnak az emberek. Akiet meg volt férj/apuci pénzel azoknak totál mind1 mi mennyi megse nézik az árakat, csak élnek.
2011. máj. 8. 20:49
 8/11 anonim ***** válasza:

Király, volt olyan kedves ez a sz@r, és az elöző hozzászollásomat nem küldte el:

Ismét egy rakás hülye, üdv b@rmok.

Amikor a 20-40 millás autókról beszélünk nem tökéltesen g e c i r e mindegy, hogy az most hivatalosan terepjáró, vagy éppen SUV?

Általános szóhasználatban terepjáró, hivatalosan SUV.

És hogy hova tüntek a Toyoták, viccesen eljöttek londonba.

Itt ugyanis 10 ből 2 autó toyota, abból egy általában prius.

Az, hogy az újak rosszabbak, óriási nagy f@szság, de tudod, ha a hülyeség fájna, te már üvöltenél, de mind1.

Erre a kérdésre van egy mondás ami mindent elmagyaráz:

A franciák szeretnek elektronikát gyártani, a Japánok meg tudnak.

Egy fosvágen, egy fabetétes fosvágen, egy bömöwö igen sűrün beszarik mert valami apróság elszáll az elektronikánál. A többi részek hibáit nem részletezném mert csak jönnének az "1,6 os bevásárlásra is kevés, az audi az egyetlen jó autó, míg a bmw az egyetlen aki autót tud csinálni de annyira, hogy szobrot érdemelne, és az A8 as 6,5 el eszik városban" hívek akikre én most nem vagyok kíváncsi.

Német verdák még emellett is használhatóak, csak durván túlértékeltek.

Őket igazából csak a franciák mulják alul, ha igazi hulladékot kell gyártani, akkor rájuk számíthatunk.

Igen köpködjetek egészséggel én meg a Japán autókat szeretem, főként azért mert megbízhatóak, kényelmesek, erősek, és pont annyira kultúrált a külselyük, hogy még jólis néznek ki.

Tudjátok amikor a 60000. kilóméter után egy fosvágen tulaj 3 oldalon keresztűl küldi forumon az igét miszerint neki ezalatt még nemvoltak komoly problémái, ekkor én fekszek a röhögéstől, mert nekem meg 230000 alatt nemvoltam a kötelezőn kívül szerelőnél egyszer se.

Csakhogy közeli tiszta példákat említsek, haverom fél éve csinálta a jogsit, fosvágenen tanult 2 hét alatt 1 órája mindig elmaradt, mert épp szervízben volt a verda.

Másik ismerős (isten nyugasztalja) 2 év alatt ráköltötte szervízben a körülbelül 3 évesen vett fosvágenének az árát.

Ja és mondj már nekem egy jobb autót a Toyotánál, a Lexuson kívül.

Bocsi a barátias hangnemért, de annyi hülyeséget olvastam itt egy percen belül, hogy muszály volt válaszolni.

2011. máj. 8. 20:53
 9/11 anonim ***** válasza:
muszáj*
2011. máj. 9. 22:55
 10/11 anonim ***** válasza:
A lényeget megláttad, és leszúrted! gratulálok^^.
2011. máj. 10. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!