Tapasztalatod a márkaszervízekről?
Ugyanaz a véleményem róluk, mint a kérdezőnek.
Flegmák, hanyagok, átvernek.
Ha belegondolsz, egy maszek szerelőnek alapvető érdeke, hogy visszajárjanak hozzá minél többen. Ha ezt el akarja érni, kedvesen bánik a kuncsaftokkal, és precízen dolgozik.
Egy márkaszervízben, 70-80 ezerért dolgozó beosztott szerelőnek az az érdeke, hogy hagyják már őt a francba pihenni...
Az elején meg voltam győződve, hogy a dévúmat csak dévú márkaszervizbe viszem, hiszen ott értenek hozzá a legjobban. Hát, hamar kiábrándítottak...
Nekem mindig is Porsche autóim voltak. Na annak a márkaszervize kegyetlenül drága és még felszínes is. Ha oda viszed be a kocsidat, bizony nem egyszer milliók röpködnek. Amíg a haverom ott dolgozott, addig más volt a helyzet kicsit.
Vannak olyan dolgok, amihez kell a márkagarancia és a gyári technológia, de nem mindenhez.
Nem bízok bennük, mert nem lehetsz ott az autó mellett. Egyszer vittem céges kocsit olajcserére, márkaszervizbe, garancia miatt. Azt csináltam előtte, hogy az olajszűrőt megkarcoltam a csere előtt, hogy ne tudjanak mellébeszélni, hogy ki van cserélve az olaj. Szerencsére ki volt cserélve.
Nagyon drágák, nem járok ilyen helyekre saját autóval. Magam veszem az alkatrészeket, olajokat, szűrőket stb. és ismerős szerelővel beépíttetem és tudom, hogy mi van kicserélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!