A teherautósoknak miért van a szélvédőjükhöz kirakva ilyen rendszám amire ált. Név van írva? Pl: Pityuka
És miért van egyes autósoknak a hátsó ablakba kitéve hasonló rendszámtábla gagyi szövegekkel? pl. ízi rájder, öcsém...? Ez gáz.
A neves rendszámtábla tök jó szerintem :D ettől függetlenül én nem tennék ki :D
Poénból, mert ez a nevük --> egyetértek
Azt azonban nem árt tudni, hogy Magyarországon tilos a CB rádió használata! Mármint a kamionosoknak! A Közlekedési felügyelet, vagy a rendőrség azon felül, hogy elveszik, komoly bírsággal is sújtják a használóit! :)
1./ Semmilyen jogszabály nem tiltja a CB rádió használatát Magyarországon a tgk. vezetőknek.
2./ A közlekedési Felügyelet megszünt, jogutódja a NKH (Nemzeti Közlekedési Hatóság)
Ezt az előzőnek írtam.
Ezek a rendszámok a becenevük, Így szólítják egymást. Olyan, mint a Convoy c. filmben a "Gumikacsa" !
Na azért a korlátlan CB használat sem igaz!
a kamionosoknak az a CB rádiós nevük. Ebből indult ki aztán a személyautósok közül is sokat átvették az ötletet és elkezdték kirakni a kocsi szélvédőjére. Mára pedig divat lett.
Főleg az amatőr kivagyi autósok (elég sok ismerősöm is sajnos) rakja ki a kocsijára különböző általuk viccesnek/menőnek tartott szövegekkel.
Szerintem speciál szánalmas, tipikusan azok a sofőrök akik csak hiszik hogy tudnak vezetni. A szövegek meg egyszer egyszer viccesek, de az estek 99%-ban lejárt ezeréves hülyeségek, amik mximus a csecsemőknek tudnk újat mondani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!