Opel Corsa -a sebességváltás hogyan?
Figyelt kérdés
5 sebességes Opel B Corsával milyen sebességeknél érdemes fokozatot váltani?2011. máj. 1. 22:16
2/8 Gunnerade válasza:
Motorteljesítménytől is függ, de kb. 15km/h-ként válthatsz fel fokozatokat! Ha csak 100nál tennéd 5ösbe, az éltébe nem használnád városban ezt a fokozatot...
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Az 1-2 stimmel, de én eddig 3-asba 30-tól raktam be, 4-esbe meg 40-50 között (városon belül). 5-ösbe meg szinte csak külterületen, mert 50 kmh alatt úgy érzem szenved csak (mély a hangja nagyon). 1.2-es motor van benne.
2011. máj. 2. 08:40
4/8 anonim válasza:
Nekem is volt 1.2-es B Corsám! Az nem az a széthajtós játékszer! 60 körül lehet tolni neki az 5-öst.
5/8 A kérdező kommentje:
És alatta? 2-3-4 fokozatot kb mekkora sebességeknél váltottál?
2011. máj. 2. 12:25
6/8 anonim válasza:
Hát,kövezzetek meg,de meg nem tudnám mondani milyen sebességnél válok feljebb-lejjebb...Szerintem azt érzed úgyis,mikor kéri el a következőt,vagy mikor erőlködik...
7/8 anonim válasza:
Nos, igen..lábfüggő! Kis köbcentinél (igaz 16 szelepes pörgős kis motor volt) 3000 körül elváltogattam, amikor nem toltam neki:D Imádtam a 14 másodperces gyorsulását..ez a mostani 1.6-os vti civicem már nulla hozzá képest!:D:D
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2011. máj. 8. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!