250. 000 - 300. 000 Ft körüli, összeg áll a rendelkezésemre +átírás és egyéb költségek! Melyik kocsiban érdemes gondolkodni? Amiket eddig nézegettem Opel Astra F 1,6, VW Golf II 1,6 szívódízel, Skoda Felicia 1,3 vagy 1,6.
Kevés szó eset még a konkrét típusokról:
VW Golf II 1,6 szívódízel: [link]
A Felicia 1,3 a már 20 éve is őskövületnek számító OHV-vezérlésű motorjával szerintem szintén felejtős.
Marad a két benzines 1,6-os, a hajtásláncok közt mai szemmel már nem igazán tennék különbséget, az Astra kidolgozása igényesebb,viszont a Skodából jó eséllyel kifogható az adott árkategóriában egy megkíméltebb példány.
A mi 93'-as swiftünket 200-ért vettük 1,5 éve. ez idö alatt csak egy vizpumpa ment tönkre ami 15ezerbe került.
télen-nyáron, -20 vagy +40 fok mindíg indul pöcre. fogysztása 6 liter városban. mi sem a szivünkre hallgattunka vásárlásakor hanem a pénztárcánkra elhiheted lenne ötletünk csak hááát a pénz határokat szab...mérlegelj hogy neked mi a fontos a presztízs vagy a megbízhatóság.
Semmi baj a bravóval,csak rohad mint a sz@r,erő nincs benne (1,4 12v ) a motorja úgy szét van kopva mint az állat (hála a miniatűr olajfuratoknak,ami miatt azt a mocskos semmirevaló selenia olajat kell tölteni bele) most újítottuk fel a motort,de inkább bele se kezdtem volna,mert egy csomópénzt elvitt,de így is eladhatatlan fos. Megmondta a kereskedő hogy ilyet be sem számol,csak ha odaadjuk valami nevetséges áron hogy gyorsan meg tudjon szabadulni tőle.
Egyébként olyan tulaja volt aki szervízbe hordta 11 éven keresztül,tehát azt sem lehet mondani hogy nem volt vele foglalkozva,vagy több gazdás volt.
Egyszerűen olasz fostalicska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!