Az oldalkocsis motort bármikor szétszerelhetem?
Figyelt kérdés
Ha csak szólóba akarok motorozgatni, de oldalkocsis motorom van, leszedhetem bármikor, és vissza is rakhatom, vagy ez nem ilyen egyszerű?2011. ápr. 30. 21:19
2/6 T5- válasza:
De, álltalában ilyen egyszerű, csak csavarok fogják. Akkor van nehezebb dolgod, ha az olalkocsi kereke is hajtott és fékezett, mert olyankor kicsit többet kell bűvészkedni, de ezek a nagy Jawakra (fékezett), Uralokra, Dnyeperekre, meg régi BMW-kre, Zündappokra volt jellemző, azok meg nem olyan egyszerűen beszerezhetőek. De ott máshogy volt megoldva a kihajtás is, meg közte volt álltalában egy 60/40-es diffi is.
De pl. a Pannóniáknál csak a 4 felfogatási pontról leveszed és kész.
3/6 A kérdező kommentje:
A szereléssel semmi gond, azt imádom. Tehát akkor ebből semmi jogi problémát nem csinálok, ha néha kocsi nélkül megyek vele, és néha ha olyan kedvem van kocsistól?
2011. máj. 1. 06:25
4/6 A kérdező kommentje:
Jaj ne haragudjatok, nem írtam ki, de így értettem, hogy nem e sértek vele valamilyen szabályt. Azért köszi a válaszokat!
2011. máj. 1. 06:28
5/6 T5- válasza:
Annyit kell tudni, hogy oldalkocsis motorkerékpárt 3 személyre kell vizsgáztatni, szóval nem elég csak rászerelni, menni kell vele műszakira is, úgy tudom.
6/6 anonim válasza:
Nem mehetsz vele csak ugy hogy leszeded vagy vissza rakod az oldalkocsit , a forgalmiban benne van hogy oldalkocsis a motor .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!