Az autóban hátul kötelező bekötni a biztonsági övet? Megbüntetnek ha nem kötöm be?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 28. 20:02
11/14 anonim válasza:
A válasz írója 90%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:47
Ő írta jól.
12/14 anonim válasza:
No, akkor mégis csak a második írt hülyeséget.
Egyébként én mindig javaslom az utasaimnak indulás előtt, hogy kössék be magukat ha éppen józanok, ha nem tudnak magukról akkor én kötöm be őket mindig.
13/14 anonim válasza:
Én addig el sem indulok, míg nem kötik be magukat, érdekes mód nálam a gyerekek sem üvöltenek e miatt. Tudják mi a rendszer, és elfogadják.
14/14 anonim válasza:
Én sem indulok el úgy, akinek nem tetszik, nem muszáj velem jönnie. Gyerekkel nálunk sincs ebből vita soha, sőőőőt.. a 2,5 évesem szól néha rám, ha a parkolóból úgy indulunk el, hogy nem vagyok bekötve. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!