Egy jobb dugattyu szet gyorsitt egy 50cc 4t-n?
Megoldható 4 üteműn is, csak éppen semmi értelme.
Szerintem olvass utána miért csak 2T-ben van. :)
Hagyjuk máááár.. Mi az hogy a Kymco sz*r te kis csicska?
Elárulom hogy a legjobb márka, mivel Honda motoros, és az Agility 4t a legjobb! Ezen működik a legjobban!
Amúgy nekem Kymco Grand Dinkem van 50ccm-is, 80-85 a vége, de engem is érdekelne vennék bele 70es hengerszettet mennyit gyorsítana rajta, meg kipufogót is akarok, eléggé megnyomja a hangját:D
Kymcooo 4ever:D
Mindegy, hogy melyiket választod, úgysem fogsz megállni addig, amíg a pénztárcád engedi. Tuningolni csak akkor kezdd el, ha sok a pénzed, vagy időd.
Ha hengerszett, akkor kell a kipu mellé, na meg a gyújtás tuning (elektronika, gyertya, vezetékek). Nyálat már kap, most már csak levegő kell neki: sport légszűrő. Ha ezek megvanak akkor rájössz, hogy mindez semmit nem ér a hajtáslánc nélkül (kuplung, variátor, szíj, görgők) és a végáttétel nélkül. Miután már a mocinak nagy a teljesítménye, el fogja törni a főtengelyt, uh csere. Ha ez végre mind megvan, rájössz, hogy már jól megy, csak megállni nem tudsz. Jön a nagy tárcsa, sport betéttel.
Mire itt tartasz, beleöltél kb 200-250 ropit és ké esély van: vagy rájössz, h a vas nem ér 70ezret sem, te meg belevertél negyed millát, vagy megfekteted. Ez utóbbi fáj neked, fáj az egódnak és fáj a pénztárcádnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!