Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy jobb dugattyu szet gyorsit...

Egy jobb dugattyu szet gyorsitt egy 50cc 4t-n?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 27. 17:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Jól van, csak okosat akartam mondani... egyébként tudom mi az a power szelep csak azt nem tudtam, hogy csak 2 üteműn megoldható.
2011. ápr. 27. 20:29
 12/23 A kérdező kommentje:
xD
2011. ápr. 27. 20:31
 13/23 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősömnek is kymcoja van ő sportdobot vett rá
2011. ápr. 27. 20:32
 14/23 A kérdező kommentje:
tudnal egy linket egy kipufogorol ?
2011. ápr. 27. 20:36
 15/23 anonim ***** válasza:
nem tudom milyen van neki de itt egy link [link]
2011. ápr. 27. 20:43
 16/23 A kérdező kommentje:
es egy jo kipufogo mennyit gyorsitana ?
2011. ápr. 27. 21:07
 17/23 anonim ***** válasza:

Megoldható 4 üteműn is, csak éppen semmi értelme.

Szerintem olvass utána miért csak 2T-ben van. :)

2011. ápr. 27. 22:16
 18/23 anonim ***** válasza:
A kymco egy szar xddd.Vegyél egy 2t-t, de attól függ mennyi pénzed van.Szerintem hengert vegyél bele az én motoromon nagyon sokat dobott.
2011. ápr. 30. 12:44
 19/23 anonim ***** válasza:

Hagyjuk máááár.. Mi az hogy a Kymco sz*r te kis csicska?

Elárulom hogy a legjobb márka, mivel Honda motoros, és az Agility 4t a legjobb! Ezen működik a legjobban!

Amúgy nekem Kymco Grand Dinkem van 50ccm-is, 80-85 a vége, de engem is érdekelne vennék bele 70es hengerszettet mennyit gyorsítana rajta, meg kipufogót is akarok, eléggé megnyomja a hangját:D

Kymcooo 4ever:D

2011. ápr. 30. 20:28
 20/23 anonim válasza:

Mindegy, hogy melyiket választod, úgysem fogsz megállni addig, amíg a pénztárcád engedi. Tuningolni csak akkor kezdd el, ha sok a pénzed, vagy időd.

Ha hengerszett, akkor kell a kipu mellé, na meg a gyújtás tuning (elektronika, gyertya, vezetékek). Nyálat már kap, most már csak levegő kell neki: sport légszűrő. Ha ezek megvanak akkor rájössz, hogy mindez semmit nem ér a hajtáslánc nélkül (kuplung, variátor, szíj, görgők) és a végáttétel nélkül. Miután már a mocinak nagy a teljesítménye, el fogja törni a főtengelyt, uh csere. Ha ez végre mind megvan, rájössz, hogy már jól megy, csak megállni nem tudsz. Jön a nagy tárcsa, sport betéttel.

Mire itt tartasz, beleöltél kb 200-250 ropit és ké esély van: vagy rájössz, h a vas nem ér 70ezret sem, te meg belevertél negyed millát, vagy megfekteted. Ez utóbbi fáj neked, fáj az egódnak és fáj a pénztárcádnak is.

2011. máj. 1. 00:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!