Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az autósok miért gondolják...

Az autósok miért gondolják azt hogy minden motoros felelőtlen és ostoba?

Figyelt kérdés

A kivételeknek elnézést!

Én is autós vagyok, de szeretnék megtanulni motorozni.

Én autós létemre figyelek a motorosokra valószínűleg ezért.

De miért gondolják azt az emberek hg a motorosok mind felelőtlenek és egy 750-es motor után a következő kiadás egy koporsó vagy tolószék? :(

2011. ápr. 27. 13:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Autós, motoros, kerékpáros és gyalogos is vagyok egy személyben szóval van némi rálátásom erre a témára.

Először is az ember sajnos hajlamos az általánosításra. Ha 10 motoros megelőzi szabályosan és csak egy megy el mellette záróvonalon egykeréken 200al akkor is csak azt az egyet fogja megjegyezni. A második dolog, hogy az autósok jó 40-50 százaléka egyszerűen nemtud vezetni. El tunak közlekedni A-pontból B-be, de például még életükben nem éltek át veszélyhelyzetet és nem is ismerik az autójuk illetve saját határaikat. Egy ilyen embertől, hogy is várhatnánk el, hogy toleránsan közlekedjen és felfogja, hogy segíteni kell a többi résztvevőt nem pedig akadályozni.

A motorosok nagyobb százaléka tudja megfelelően kezelni a járművét, belőlük sokszor inkább a felelősség hiányzik.

2011. ápr. 27. 14:13
 2/3 A kérdező kommentje:

14:13 ez egy szép kerek válasz volt köszönöm... :)

15:05 micsoda indok... :D kifejtenéd? :D Vagy az csak annyi lenne, hogy nagyon hülyék... :D

2011. ápr. 27. 15:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Akiket én ismerek, azok nem gondolják azt.
2011. ápr. 27. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!