Porsche Boxster újonnan, vagy 911 használtan?
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
Megemlítve azt a tényt is,hogy egy 20 éves 911 kerül annyiba mint egy 2-3 éves Boxster tehát valójában egy napon,egy lapon nem említhető a kettő.
Feltételezve,hogy rendelkezel egy új Boxster árával ajánlanék helyette egy figyelemre méltó csodát - ALKALMI áron! Egyedi kabrió TECH ART,544 PS és amit még tudnod kell,hogy tavaly ilyenkor közel 4 millióval többért (!!!) kínálták !
Ez most a "LEG" Porsche az itthoni kínálatban.
Sok sikert !
:p))
Én is csatlakozom, 911 használtan.
Szerintem a régiek visznek mindent, a gumibabás lökhárítójú 911-esek a hatvanas évekből, hmmmm... :D
Ha már régen elhatároztad magad miért kérsz mégis megerősítést?
Pláne amint látom az ellenkezőjére kapod mint amit valójában szeretnél.
Igen szerintem is a 911.
Lehet,hogy a felfújt nimbusz okán de tekintélyt parancsoló míg a kisebb nem,hiába Porsche.
Nem véletlen,hogy Te sem a Caymanon gondolkodtál másik alternatívaként!
Boxstert meg vegyél a csajodnak.
Így igazságos.
Az a Tech Art tényleg qrva dögös...
Ez a kép jó. Főleg a jobb oldai 911. :D
Egyébként tökéletes autó nincs, mindenkinek más jön be. A középmotoros is másképp viselkedik, meg a farmotoros is. Tulajdonképpen a klasszikus Porsche elrendezésben farmotor van: középmotorral lehet hogy jobban irányítható és kiszámíthatóbb, csak olyan kiábrándító ötlet, mint egy elsőkerékhajtású BMW. :D
"Tulajdonképpen a klasszikus Porsche elrendezésben farmotor van"
Öő, tulajdonképpen az igazi régi klasszikus Porsche elrendezésben KÖZÉPmotor van.
Én minden sportkocsi Porschét szeretek, pont az ilyen "csakakilenctizenegyesazigaziporse" sztereotípia ellen küzdök. A Cayenne és a Panamera nem illik a képbe, de a többi igen. Ez a fujolás ment régen a 924 944 típusokra is. Nekem a legjobban az tetszett régen, amikor 924-esem volt (nagyon sok éve), hogy sokan lefikázták és óriási "szak"véleményeket puffogtattak. Azt amikor visszakérdeztem, hogy "miért, hát neked milyen Porschéd van?" és a válasz az volt, hogy "semmilyen", akkor mondtam is, hogy "jó van öcsém, menjé' haza oszt mecsboxozzá'"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!