Ebbe a csatlakozóba mit kell kötni? (link)
A high level input csatlakozóba a fejegységről kell bekötni a kábelt vagy máshonann? vagy egyáltalán be kell kötni?
4db hangszórót szeretnék az ersítőről működtet 2első 2hátsó. A kézi könvybe is meg néztem, de nem értem h oda milyen kábeleket kellene bekötni. Esetleg ha az illető az RCA bementet nem használja akkor helyette oda kellene bekötni a vezetékeket?
Először is rossz témakör.
A high level input az BEMENET az erősítőn, már erősített jelek fogadására alkalmas, mint pl. egy rádió hangszóró kimenete.
A hangszórókat az erősítő KIMENETÉRE kötjük, az RCA bemenetre aztán kötheted, ott nem jön ki semmilyen jel.
Lényeg: hangszórót a (SPEAKER)OUTPUT/KIMENET-re, INPUT/BEMENET-re meg amit erősíteni akarsz.
Az előző vagyok, a komment után láttam az ábrát.
Neked a hangszórókat az 1. ábra szerint kell bekötni.
A bemenet pedig:
-A high level inputba akkor kötsz, ha a fejegység hangszóró kimenetét kötöd rá.
-Az RCA-ba pedig akkor ha erősítetlen jelet kötsz rá
Igen, én is sejtettem h valahogy így lesz a dolog, mivel a leírásba A és B típus szerint is belehet kötni a dolgokat. Nekem az RCA-ra van szükségem szóval szerenécsre a kisseb kábelekkel nem kell bíbelődnöm.
Köszi a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!