Egy pizzafutárnak mennyit kell a robogójára költenie havonta?
Ugyebár a pizzafutár saját maga állja a benzin-, szervíz, olajcsere-, és egyéb javítási költségeket.
Tehát érdekelne, hogy egy pizzafutár, vagy aki sokat használja (minden nap) a robogóját, mennyit költ rá havonta hosszú távon, átlagosan? És külön szeretném tudni, hogy mennyit költ benzinre, és mennyit egyébre (szerviz, olajcsere).
De havonta átlagosan, tehát ha mondjuk félévente van szervíz, akkor az elosztva az egyes hónapokra mennyi?
miről beszélsz? a cégnek kell biztosítania , az én városomban legalábbis pizza futár kap külön motort jó időben 2 db suzuki swiftet pedig rossz időben vagy ha sokat kell kivinni akkor mind be van fogva. Ne menj bele saját járgány játékba, mert csúnyán rámegy a kereseted a karbantartásra.
Másrészt a BENZINT is a tulaj állja teletankolod és kéri a blokkot a számlával együtt.
Én még nem hallottam olyanról hogy ezt ráterhelik a futárra...
Felénk a pizzériákban saját kocsival/robogóval mennek a futárok és nagyon kevés pénzt kapna amiért kiviszik a pizzát. Én még pizzériás kocsit nem láttam, csak 1 robogót.
Ha pl kamu rendelést visznek ki az bukta nekik, sőt egyenként nem is érdemes vinni.
Ha a robogónál egyszerre cseréled az kopó alkatrészeket akkor az kb 30.000ft. A kérdés az hogy mennyit mész vele, mert minden alkatrész X km-ig jó.
Én nem futárkodtam, hanem csak szimplán munkába jártam a robogóval.Az havi szinten olyan 6eFt volt.benzin olaj stb.Plusz a 3E Km -enkénti szerviz.Az is kb 15e Ft.Persze ez függ a robogó fajtájától,helytől, nagyváros sok lámpával, kisváros, vagy vidék.Hogy koptatod a fékbetétek, variátorgőrgők,ékszíj,gumi. Vezetési stílustól stb.
Személyes tapasztalatom szerint kb a helyi buszbérlet ára egy 50-es robogó fenntartása. Cserébe szabadságot kapsz, gyorsabb közlekedést, állandó anyázást a lámpáknál, dudálást a főutakon, esőt, szelet, napsütést.
COOL én imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!