Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy pizzafutárnak mennyit...

Bence87 kérdése:

Egy pizzafutárnak mennyit kell a robogójára költenie havonta?

Figyelt kérdés

Ugyebár a pizzafutár saját maga állja a benzin-, szervíz, olajcsere-, és egyéb javítási költségeket.

Tehát érdekelne, hogy egy pizzafutár, vagy aki sokat használja (minden nap) a robogóját, mennyit költ rá havonta hosszú távon, átlagosan? És külön szeretném tudni, hogy mennyit költ benzinre, és mennyit egyébre (szerviz, olajcsere).

De havonta átlagosan, tehát ha mondjuk félévente van szervíz, akkor az elosztva az egyes hónapokra mennyi?

2011. ápr. 21. 22:32
 1/9 anonim ***** válasza:
hu hallod ez valtozo attol fugg mien robogo pl 50 es kistestu vagy nagy vagy nagykobcentis nagykereku...valtozo de ha kiszamolod mondjuk egy 50 es kis yamaha mintre kb kell neki vmilyen olaj es felevente egy 2000 Ft-os gumi hatra azt hali szamold ki
2011. ápr. 22. 01:53
 2/9 anonim ***** válasza:

miről beszélsz? a cégnek kell biztosítania , az én városomban legalábbis pizza futár kap külön motort jó időben 2 db suzuki swiftet pedig rossz időben vagy ha sokat kell kivinni akkor mind be van fogva. Ne menj bele saját járgány játékba, mert csúnyán rámegy a kereseted a karbantartásra.

Másrészt a BENZINT is a tulaj állja teletankolod és kéri a blokkot a számlával együtt.

Én még nem hallottam olyanról hogy ezt ráterhelik a futárra...

2011. ápr. 26. 21:26
 3/9 anonim ***** válasza:
utolso...eleg elit helyen dolgozol akkor kerdes mennyit kapsz... Nekem sajat robesszal sajat benzinnel kell mennem 1 telljes napra 5 -6e korul kapok de rohadt sok cim van plussz a jatt ami4-5ezer ebbol a benzin 2000-2500 azt szeva felevente meg dugattyu csere azt csa vagy dugo+henger ami 17000 egy autonal 180e
2011. ápr. 26. 23:15
 4/9 anonim ***** válasza:
elit hely? háát minden pizzéria ilyen nálunk, borravalóval együtt egy nap 7-8 óra alatt kb 6-12 000 Ft ot lehet összeszednem, attól függ hétvégén több a rendelés. de ez mind az enyém, mert finanszírozva van minden a pizzéria által.ezért volt nekem furcsa hogy máshol saját cuccost elvárnak, be is intenék nekik, mert nagyon elkopik minden alkatrész ha egész nap használva van.
2011. ápr. 26. 23:59
 5/9 anonim ***** válasza:
jah és elfelejtettem, a pizza nekem féláron van, ha nincs ott a főnök akkor ingyen..
2011. ápr. 27. 00:00
 6/9 anonim ***** válasza:

Felénk a pizzériákban saját kocsival/robogóval mennek a futárok és nagyon kevés pénzt kapna amiért kiviszik a pizzát. Én még pizzériás kocsit nem láttam, csak 1 robogót.

Ha pl kamu rendelést visznek ki az bukta nekik, sőt egyenként nem is érdemes vinni.

Ha a robogónál egyszerre cseréled az kopó alkatrészeket akkor az kb 30.000ft. A kérdés az hogy mennyit mész vele, mert minden alkatrész X km-ig jó.

2011. ápr. 27. 15:51
 7/9 lodarazs ***** válasza:
A legtöbb pizzafutár saját járművet használ...
2011. ápr. 27. 18:44
 8/9 A kérdező kommentje:
És egy pizzafutár mennyit költ hosszú távon átlagosan a robogójára, a benzint nem számítva? Azaz mennyi pénz marad meg neki ténylegesen?
2011. ápr. 27. 19:08
 9/9 wapo ***** válasza:

Én nem futárkodtam, hanem csak szimplán munkába jártam a robogóval.Az havi szinten olyan 6eFt volt.benzin olaj stb.Plusz a 3E Km -enkénti szerviz.Az is kb 15e Ft.Persze ez függ a robogó fajtájától,helytől, nagyváros sok lámpával, kisváros, vagy vidék.Hogy koptatod a fékbetétek, variátorgőrgők,ékszíj,gumi. Vezetési stílustól stb.

Személyes tapasztalatom szerint kb a helyi buszbérlet ára egy 50-es robogó fenntartása. Cserébe szabadságot kapsz, gyorsabb közlekedést, állandó anyázást a lámpáknál, dudálást a főutakon, esőt, szelet, napsütést.

COOL én imádom.

2012. ápr. 18. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!