Azt hogy lehet megoldani, hogy egy autókereskedés más megyéből, más megyei kereskedésből kérésre hozzon autót?
Jó lenne mert itt szabolcsban 700-750körül nagyon kevés 2000körüli Seat Cordoba van.
Mit gondoltok ez megér 800ezret? Vagy ideadná 700ért?
Ha a hegy nem megy Mohammedhez ...
Miért a szomszéd kereskedésbe jársz vásárolni??
Az nem a sarki kisbolt ....
Ha 20 000 a különbség akkor is megér fél napot meg 5-10 ezernyi benzint az ország túlfelébe is elmenni !
De Budaörsre 2-300 000 különbségért autózhatsz :
De ilyen árfekvésben még vagy 50 van a 2000-ből a használtautón....
Hajrá !
Ha valóban alkalmi vételre vágysz akkor vedd meg ezt. Nyolcszázból ez is meg van javítással együtt és jócskán milla felett ér.
Köszönöm a válaszokat!
Kedves második:
A Sportline változat nem nagyon érdekel, az a baj hogy azok általában nagyon ki vannak hajtva, 1.4 Stella ami érdekel főleg, nem baj ha 650-750 körül van, csak legyen jó, és ne legyen benne túl sok km. Olyan 130ezer km a max ami szerintem még elfogadható.
Hát nemtom mi legyen, én szívem szerint elmennék bárhova egy jó állapotú, jó árú Cordobáért, de a faterom ragaszkodik szabolcshoz. Hát majd meglátjuk.
Kedves harmadik:
Törött autó nem érdekel, ráadásul ez már a legújabb fajta Cordoba, engem a 2000-2003közötti második generációs Cordobák érdekelnek, ezeket hívják a "ráncfelvarrottnak"
Amúgy meg kétlem hogy ez kijön javítással átírással mindennel együtt 800ból, eléggé össze van törve, a légzsákok is kinyíltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!