Immobilisert hogy lehet kiiktatni?
Az elektronikus indításgátló egy kis műanyag dobozka a kormány közelében melyet a kulcs fejébe integrált mágnes kiold. Ki lehet herélni de meg is lehet kerülni egy másik vezetékszál motortérbe való előre vitelével.
Autóvillamossági szerelő csípőből megoldja egy tízesért.
Mindazonáltal óvnálak az ilyen autóktól mert mkondjuk egy motorhibát simán el lehet titkolni ezzel a szöveggel aztán futhatsz a pénzed után ... De ez csak a jéghegy csúcsa. Ha autókereskedő volnál akkor tízezerért (de akár 50-100-ért is !!) inkább kulcsot csináltatsz és keresel vele újabb százezret mint inkább jócskán ár alá mész egy "műhiba" végett ?! Gondolkozz logikusan ...
Privát email-ben tudok alkalmi árú autókat MINDIG itthonról és kintről,mindenben(!!!) naprakész vagyok szívesen segítek. Akár egy tipp erejéig de komolyabb mélységekben is. Kellemest !! S.
Nekem is ez volt. (na jó, motorvezérlő ment tönkre, lett új és aaz nem tetsztett az immonak)
Lényegében egy fémkapcsot tett be az autóvillamosságos barátom. Pár nap múlva összeforasztott valamit. De ez után kell bele új központi zár, riasztó.
15-20 körül megcsinálják
Szevasztok!
Nekem az lenne a gondom vele..egy iveco daily irja az edc ra tettuk szamitogepre es...az immot irja...dr kozben begyullad es megy szepen nincs vele semmi gond de a lampa piros maradt...mit tudtokerre mondani???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!