Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Immobilisert hogy lehet...

Gagrin kérdése:

Immobilisert hogy lehet kiiktatni?

Figyelt kérdés
egy ford mondeot vennék/használtat/egy lerakatbol,azért adják olcson mert ez miatt nemlehet állitolag elinditani. komoly segitséget várok!Kőszi
2011. ápr. 16. 22:22
 1/7 anonim válasza:
Nekem ugyanez volt a gondom, szintén Fordom van,bár nem Mondeo. Én autóvillamosággal foglalkozó szervízbe vittem, kb fél órás művelet volt, 10 000Ft körüli áron.
2011. ápr. 16. 22:34
 2/7 anonim ***** válasza:
92%

Az elektronikus indításgátló egy kis műanyag dobozka a kormány közelében melyet a kulcs fejébe integrált mágnes kiold. Ki lehet herélni de meg is lehet kerülni egy másik vezetékszál motortérbe való előre vitelével.

Autóvillamossági szerelő csípőből megoldja egy tízesért.

Mindazonáltal óvnálak az ilyen autóktól mert mkondjuk egy motorhibát simán el lehet titkolni ezzel a szöveggel aztán futhatsz a pénzed után ... De ez csak a jéghegy csúcsa. Ha autókereskedő volnál akkor tízezerért (de akár 50-100-ért is !!) inkább kulcsot csináltatsz és keresel vele újabb százezret mint inkább jócskán ár alá mész egy "műhiba" végett ?! Gondolkozz logikusan ...

Privát email-ben tudok alkalmi árú autókat MINDIG itthonról és kintről,mindenben(!!!) naprakész vagyok szívesen segítek. Akár egy tipp erejéig de komolyabb mélységekben is. Kellemest !! S.

2011. ápr. 16. 22:44
 3/7 anonim ***** válasza:
A 10 ezres megoldást nevetséges , transzpander gyürű ,a kulcsban a jeladó, van egy immo dobozka ami ha megkapja a jelet felszabadítja a motor vezérlőt . Herélni 30-40 ért szoktak a " Hozzáértő " vill. szerelők ! Külön szálon mit viszel ???????? Mond meg a kereskedőnek ,hogy végeztessék el az ivartalanítást utána mehet a dolog . Motor beindúl stb ,vagy nem (lehet tényleg egy álca is ......
2011. ápr. 17. 07:15
 4/7 anonim ***** válasza:
50%
Előző okostojásnak felhívnám a figyelmét a PAJZS technológia lényegére ami a motorháztető kinyitását gátolja ugyanis onnan simán indítható a moci pár átkötéssel. Hogy mit viszek előre? A gyújtáskapcsolóról az áramot az önindítóhoz az immót kihagyva.A motorvezérlésnek ehhez semmi köze.
2011. ápr. 17. 11:34
 5/7 anonim ***** válasza:
36%

Nekem is ez volt. (na jó, motorvezérlő ment tönkre, lett új és aaz nem tetsztett az immonak)

Lényegében egy fémkapcsot tett be az autóvillamosságos barátom. Pár nap múlva összeforasztott valamit. De ez után kell bele új központi zár, riasztó.

15-20 körül megcsinálják

2011. ápr. 17. 13:21
 6/7 anonim válasza:
Van egy fojtó szelep, a dízeleknél is, és és a benzineseknél is, ami nem engedi az üzemanyag áramlását, vagyis nem kap üzemanyagot az autó! Van olyan amelyik az indítózást tiltsa le ,van amelyik az üzemanyagot!
2018. ápr. 1. 12:08
 7/7 Levy999 válasza:

Szevasztok!

Nekem az lenne a gondom vele..egy iveco daily irja az edc ra tettuk szamitogepre es...az immot irja...dr kozben begyullad es megy szepen nincs vele semmi gond de a lampa piros maradt...mit tudtokerre mondani???

2018. máj. 21. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!