Használtautó kereskedőkkel lehet alkudozni?
lehet alkudni...e.z vok ismét
én most vettem egy suzuki swiftet 385ért.és 450re volt felrakva.nézegettem a kocsit majd 1 óráig.elvittem próbaútra-mondtam neki h nehezen jött össze ennyi pénz.meg mondtam h ha ez a kocsi nem jön össze ennyiért akkor holnap meek a másikért amit megveszek(persze ez nem igaz:D)világosan közöltem vele h 385van nálam.otthon sincs 1 fillér sem már.. És addig addig mondogattam, h 385ért megkaptam:)
Elvileg a kereslet határozza meg a piacot. Vagyis a vevő az isten,hiszen nála a pénz.
Azonban mégsem olyan egyszerű a válasz.
Ha bejössz a kereskedésembe és Alkudni akarsz abból a Mondeóból amit én 1 milláért árulok,míg az a többi hasonló korú és futásteljesítményű a használtautós portálon 1.3-nál kezdődik (én vettem a banktól 850-ért!) akkor minden szavad után tízezerrel tolom feljebb az árat.
Tehát az ÁR a mérvadó ami ha ALKALMI akkor nem alkuképes.
Nem velem kell versenyezz,nem én licitálok hanem a többi vevőjelölt akit szintén az olcsó ár vonz oda.
Aki nem hiszi,járjon utána... Vagy olvasson ilyen példát.
Lehet,de nem érdemes.Agyondícsérik a verdáikat még akkor is hogyha szar...
persze valamennyit engednek (nagy kegyesen) de inkább tulajtól vegyél,és nem csak az ár hanem a korrektség miatt.Én kereskedőtől vettem tavaly autót aminek "csak apró hibái vannak" és közel 100ezret költöttem rá.Szóval gondold át...
Jó vásárlást:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!