Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Használtautó kereskedőkkel...

Használtautó kereskedőkkel lehet alkudozni?

Figyelt kérdés
mondjuk egy 1miliós ford mondeoból, ha rendben van nagyjából minden a kocsin, de kicsit sokallom az árat. mennyire szoktak engedékenyek lenni?
2011. ápr. 16. 15:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Vállalja az átírást, vagy enged max kb. 100ezret szerintem.
2011. ápr. 16. 15:30
 2/7 anonim válasza:
lehet alkudni csak határozotnak kell lenni. lássa rajtad, hogy érdekel a kocsi, ne 2perc után alkudozz. Mond h mennyit gonsolsz érte és ha nemet mond köszönj el tőle. (persze ne irreálisan sokkal kevesebbet mondj. 1milliónál 900at) nem fog elengedni ha mondod előtte h ott van nálad 900. 1 fillérrel se több..és 900ért oda fogja adni:D
2011. ápr. 16. 15:31
 3/7 anonim válasza:

lehet alkudni...e.z vok ismét

én most vettem egy suzuki swiftet 385ért.és 450re volt felrakva.nézegettem a kocsit majd 1 óráig.elvittem próbaútra-mondtam neki h nehezen jött össze ennyi pénz.meg mondtam h ha ez a kocsi nem jön össze ennyiért akkor holnap meek a másikért amit megveszek(persze ez nem igaz:D)világosan közöltem vele h 385van nálam.otthon sincs 1 fillér sem már.. És addig addig mondogattam, h 385ért megkaptam:)

2011. ápr. 16. 15:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Az előttem irók leirták mindent amit én is gondoltan.Úgy kell csinálni.Gratula.A kérdezőnek meg sok sikert az autóvásárláshoz.
2011. ápr. 16. 17:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Elvileg a kereslet határozza meg a piacot. Vagyis a vevő az isten,hiszen nála a pénz.

Azonban mégsem olyan egyszerű a válasz.

Ha bejössz a kereskedésembe és Alkudni akarsz abból a Mondeóból amit én 1 milláért árulok,míg az a többi hasonló korú és futásteljesítményű a használtautós portálon 1.3-nál kezdődik (én vettem a banktól 850-ért!) akkor minden szavad után tízezerrel tolom feljebb az árat.

Tehát az ÁR a mérvadó ami ha ALKALMI akkor nem alkuképes.

Nem velem kell versenyezz,nem én licitálok hanem a többi vevőjelölt akit szintén az olcsó ár vonz oda.

Aki nem hiszi,járjon utána... Vagy olvasson ilyen példát.

[link]

2011. ápr. 18. 15:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Lehet,de nem érdemes.Agyondícsérik a verdáikat még akkor is hogyha szar...

persze valamennyit engednek (nagy kegyesen) de inkább tulajtól vegyél,és nem csak az ár hanem a korrektség miatt.Én kereskedőtől vettem tavaly autót aminek "csak apró hibái vannak" és közel 100ezret költöttem rá.Szóval gondold át...

Jó vásárlást:D

2011. ápr. 19. 07:47
 7/7 A kérdező kommentje:
az a baj hogy hitelre szeretném venni a kocsit...nemtudom hogy ha tulajdonostól veszem akkor ezt hogyan lehet megoldani?
2011. ápr. 19. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!