6V-os TS Mz-t el lehet indítani elemről akku helyett?
Figyelt kérdés
Vagy aki tudná hogy kell akku nélkül elindítani kérem írjon
Betolással nem indul.
2011. ápr. 15. 09:39
1/5 anonim válasza:
A Gyújtáskulcsot tekerd ki a végállásáig, a világítással ellentétes irányba. Csak ezen a ponton lehet betolni.
2/5 A kérdező kommentje:
ezt tudom, így csináltam, értek egy kicsit a motorokhoz de 10 szeri próbálkozásra se indult
2011. ápr. 15. 09:54
3/5 anonim válasza:
akkor nem az akku lesz a ludas... Megszakító jó? Hézag is jó?
Köss sorba 5db NiCd Ceruzaakkut és próbáld meg úgy indul-e... Ha elindul, sokáig ne pörgesd vele,mert előfordul, hogy elpukkantod az akkukat.. Egyébként hiába rugdalod betolás módban, csak tolásra indul.
4/5 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat, kipróbálom a sorbakötött akkukat, tudtam hogy betolásnál csak betolni lehet, toltam én de sehogy se akart indulni, de lehet betudható a 37 évnek is
Kicsit drágállom hozzá az akksit 4e a legolcsóbb kínai is és jó ha bír 1 évet akárhogy vigyázok is rá télen.
2011. ápr. 15. 20:20
5/5 anonim válasza:
Télen be kell vinni az akkut a meleg szobába, vagy bármilyen fagymentes helyre, és kibír, vagy 8 évet. tapasztalat. Az, hogy nem indul, a sok évnek tudható be. Porlasztó tisztítás, gyertyacsere, megszakítótisztítás-beállítás nélkül ne is tologasd. Valamint valószínűleg a benzincsap belső tömítését is cserélni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!