Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót ajánlanátok egy...

Milyen autót ajánlanátok egy 17 éves srácnak?

Figyelt kérdés
Minnél olcsóbb és minnél olcsóbban karbantartható legyen, de azért dinamikus legyen, tehát legalább egy 1.4-es.
2011. ápr. 14. 18:29
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

A VW-k nem rosszak, amit még érdekes átgondolni ha esetleg mégiscsak benzinest szeretnél azok például a régi Suzuki Swiftek és annak Subaru-s megfelelői, a Justyk (ők 4x4-el is csinálták), 6-7 literből el lehet vele autókázni (összkerekes Justyval inkább 7-8), alkatrészt viszonylag olcsón lehet találni, olcsó maga az autó is és a biztosítás is:

Subaru Justy 4WD: [link]

Suzuki Swift: [link]

Dízelek közül érdemes nézegetni a régi Opeleket (pl. Ascona vagy Kadett), a 2, 3 és 4-es sorozat Volvoi (elég elpusztíthatatlanok), a régi Fiatokat, pl. Croma (Temprákat és Regatákat is érdemes nézegetni), Renaultokat, Peugeotokat, de ha szerencséd van talán egy-két öreg Audi is becsúszhat ebbe a sávba.

Fiat Croma : [link]

Renault R19: [link]

Opel Ascona: [link]

Volvo 340: [link]

Audi 80: [link]

Audi 90: [link]

Peugeot 405: [link]

Tudom van köztük egy-két nagyobb testű autó is, de azt majd de eldöntöd hogy mekkora autó kell neked. A Swifteken kívűl azért nem ajánlottam több benzinest mert azt írtad inkább dízelt szeretnél (amit egyébként tökéletesen meg is értek).

2011. ápr. 14. 19:57
 22/24 anonim ***** válasza:
Én trabival kezdtem 17 évesen,azt ajánlom neked is,ha meghúzod akkor elég egy tekercs ragasztó,szereléshez meg csavarhúzó kalapács két 13-as kulcs :D egy moci bele max 20 ezerés a motorcsere belefér akár az útszélén.Ja és a kocsi se kerül sokkal többe bár 6-8 litert beveri,de dinamikus gép ha jól be van lőve a karbi :D
2011. ápr. 14. 21:00
 23/24 anonim ***** válasza:

Ibiza 1.9 TDI.Nagyon jó kis kocsi fogyasztás 4,5-5l.Olcsó alkatrészek.Az 1,9-es motor nagyon jól viszi a kis karosszériát,és az egyik legmegbizhatóbb diesel.

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. ápr. 15. 10:56
 24/24 rozsomak09 válasza:
Suzuki swift (Régebbi) 1.4 benzin gl vagy gs felszereltségben. Jó pörgős motor, ritkán romlik el. Olcsó hozzá minden, igénytelen egy autó.
2011. ápr. 17. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!