Mennyibe kerül egy suzuki swift (2005) slusszkulcs csináltatás?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 11. 09:57
1/8 anonim válasza:
Kulcsmásoló pár száz forintért...
2/8 A kérdező kommentje:
Szerintem ez nem ilyen egyszerű...
2011. ápr. 11. 10:42
3/8 anonim válasza:
ha immós a kulcs, akkor nyúlj mélyen a zsebedbe, menj be egy suzuki márkakereskedésbe, vegyél egy immós kulcsot, majd programoztasd rá a suzukid immójára. Van még a másik kulcsról történő klónozás is, amit egyes kulcsmásolók vállalnak, de szintén nem olcsón, valamint hátránya, hogy ha az immó elfelejti azt a kódot, akkor nem tudod elindítani az autót, mert nincs más kód a birtokodban.
5/8 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok.
... de, ilyen egyszerű. Persze tényleg csak akkor, ha nincs beleépítve az immobiliser.
Nekem '96-os swiftem van, sima kulccsal, (külön immobiliserrel szerelt) és pár száz forintért tényleg megcsinálta az első kulcsmásoló mester, ahova betévedtem.
6/8 anonim válasza:
Ne haragudjanak a tisztelt válaszolók, de 2005-ös swiftről volt szó, 2002-től szériafelszereltség a kulcsba épített immobiliser. A 2005-ös swiftnek, még a kulcsa is teljesen más, mint a régi(MK1, MK2) swifteké.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. ápr. 11. 19:07
8/8 anonim válasza:
16:59 te egy normális ember vagy:D
Helyén van az eszed,boldogulni fogsz az életben a többieknek meg marad a maximum 120 -150 ezres fizetés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!